Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. 750 İMD alımı için detaylar

750 İMD alımı için detaylar

admin admin - - 1 dk okuma süresi
10 0

İŞKUR, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 750 büro memuru alımı yapacak. Açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından yapıldı. İşte detaylar…
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından yapılan açıklama ile İŞKUR, kendi ofislerinde görevlendirilmek üzere toplamda 750 büro memuru alımı yapacak. Peki alımlar ne zaman?

JULİDE SARIEROĞLU AÇIKLAMA YAPTI!

Son günlerde adından sıkça söz edilen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Katıldığı bir programda konu ile açıklama yapan Sarıeroğlu, “İnşallah önümüzdeki dönemde personel sayımızı daha da artıracağız. Ama çok kısa süre içerisinde 1000 iş ve meslek danışmanı daha alımı gerçekleştireceğiz. Buna ek olarak da Türkiye çapında 750 kadar kardeşimizi de yine İŞKUR ofislerimizde görevlendirmek üzere işe alacağız. Çok kısa süre içerisinde 1750 kişilik çalışan, İŞKUR ailemize katılacak” ifadelerine yer verdi. Bakan alımlar için net bir tarih vermedi fakat yakın zamanda yapılacağını belirtti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir