Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Yine sel olabilir…Ankara

Yine sel olabilir…Ankara

admin admin - - 1 dk okuma süresi
9 0

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Ankara’da saat 14.00 ile 20.00 arası yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak ve dolu yağışı beklendiği duyurularak, vatandaşların tedbirli olması istendi. Ankara’da önceki yağışta vatandaşların mahsur kaldığı Akay Altgeçidi’ni yine su bastı.

Açıklamada şöyle denildi:

“Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden sonra Ankara’da yerel olarak kuvvetli (21-50kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak ve dolu yağışı beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

Bir uyarı da Bolu için geldi. Meteoroloji’den yapılan açıklamada, “Bugün 16:30-19:30 saatleri arasında Bolu’da yerel olarak kuvvetli (21-50kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgâr, yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

ARAÇLAR GÜÇLÜKLE İLERLİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarısının ardından Ankara’da kuvvetli yağmur ve dolu etkisini göstermeye başladı. Birçok noktada yollarda su birikintileri oluştu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir