Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Erdoğan’dan önemli açıklamalar

admin admin - - 4 dk okuma süresi
10 0

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim çalışması kapsamında, 9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in memleketi Isparta’da halka hitap etti. Miting öncesinde ve sırasında bazı kişiler, sıcak hava ve oruç nedeniyle sıkıntı yaşadı. Bu kişiler, alanda bulunan sağlık ekiplerince sedyelerle sağlık çadırına taşındı. Miting öncesi ‘güller şehri’ Isparta’da, kalabalığın üzerine gül suyu döküldü. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, mitinginde Başbakan Binali Yıldırım ve bakanlar da eşlik etti. Ispartalılar, miting alanına saat 15.30’da gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı coşkuyla karşıladı.

Temel Karamollaoğlu: Kutuplaşmaya fırsat vermeyeceğiz
Konuşmasına “Güllerin şehri Isparta, gül kokulu şehir” diyerek, başlayan Erdoğan, Isparta için övgü dolu sözler söyledi. Ramazan ayını kutlayan Erdoğan, kabına sığmayan bir Isparta gördüğünü dile getirdi. 16 yıldır Türkiye’nin kalkınması için gayret gösterdiklerini belirten Erdoğan, çalışmaktan yorulmadıklarını vurguladı. Aşk ile koşanın yorulmayacağını kaydeden Erdoğan, vatana hizmet etmekten yüksünmediklerini belirtti.

“Afrin’de 4 bin 480’ini etkisiz hale getirdik”

16 yıl önce iktidara gelirken, nasıl heyecanlılarsa bugün de aynı heyecanı yaşadıklarını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi:

Bekir Bozdağ havaalanı için tarih verdi
“81 vilayetimize ayrım yapmadan hizmet götürüyoruz. 16 yılda pek çok reforma imza attık. Cumhuriyet tarihinin en büyük hamlelerini gerçekleştirdik. İçeriden ve dışarıdan gelen saldırılara rağmen birlik ve beraberlikten taviz vermedik. Dosta güven verirken hasımların da yüreklerine korku sardık. Şimdi size son rakamı vereceğim. Afrin’de en son olarak geldiğimiz nokta; şu anda 4 bin 480’ini etkisiz hale getirdik. Kuzey Irak’ta 419 teröristi etkisiz hale getirdik. Yurt içinde 405 teröristi etkisiz hale getirdik. Nerede terörist varsa Mehmetçik orada. Bu ülkenin huzurunu kimse bozamaz. Çıraklarla mıraklarla bu iş olmaz. Bu iş kürekle mürekle olmaz. Bunlar ‘Afrin’de ne işiniz var?’ diyordu değil mi? Biz ne dedik? Bizim ülkemizin sınırlarını taciz edenlere biz asla dur durak bilmeyiz. Üzerine gideriz. Türkiye’nin dost elinin sıcaklığını bilen herkes ülkemizin selameti için dua ediyor. Dünyadaki fakir fukara ülkelere elini uzatan birinci ülke neresi biliyor musunuz? Türkiye. Amerika birinci gözüküyor; ama gayri safi milli hasılaya göre bir numara Türkiye.”

“Bu manipülasyonlarla bizi vuramazsınız”

Döviz kuru ile ilgili de açıklamalarda bulunan Erdoğan, “Çıkmış birileri, ‘Kurmuş, şuymuş, buymuş’. Geçin o işleri. Kurla murla bizi vuramazsınız. Bu manipülasyonlarla bizi vuramazsınız. Çıkmış birisi de diyor ki ‘Biz Kanal İstanbul’u yaptırmayacağız’. Öbürü diyor ki ‘Yatırımları durduracağız’, ‘Senin bütçen boş’ diyor. Ya sen anlamazsın ki bu işten. Ekonomi bizim işimiz. Kaynakları çeşitlendirerek, bu yatırımları biz yaptık biz. Bunlar ne derse desin, biz yatırımlara devam edeceğiz” dedi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir