Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Ana aktörü bir bekleyin o sözcüydü

Ana aktörü bir bekleyin o sözcüydü

admin admin - - 3 dk okuma süresi
9 0

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu. CHP lideri grupta “Seçim diyorlar ya olacak inşallah ve bunları göndereceğiz. Ben yönetemiyorum diyorlar bunu da artık itiraf ediyorlar” dedi. Kılıçdaroğlu grup konuşmasından sonra gazetecilerin Devlet Bahçeli’nin erken seçim çağrısını sorması üzerine “Ana aktörü bir bekleyin. O sözcüydü” yanıtını verdi.

 

İşte Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından önemli satırbaşları;

“Biz ayrımcılık nedir bilmiyoruz, kimseyi ayırmıyoruz. Madem ki al bayrağın altında yaşayacağız size söz veriyorum birlikte huzur içinde yaşayacağız. Geçen hafta Konya’da belediye başkanlarımızın toplantıları vardı. Belediye başkanlarımızdan bir arzumuz var sana oy versin vermesin herkesi kucaklayacaksın. Vatandaştan vergi toplayıp hizmet veriyorsunuz, her kuruşun hesabını millete vereceksiniz. Erzurum’un küçük ilçelerinden biri Erzurum’un değil Doğu Anadolu’nun yıldızı gibi parladı. Ben Tekirdağ’dan veya İzmir’den söz etmiyorum, en küçük ilçeden söz ediyorum. Verdikleri hizmetle halkı kazanmışlar.

100 YILLIK OKUL KAÇ ÜLKEDE VAR

Konya’da lise öğrencisi yanıma geldi. Doktor olma mühendis olmak isteyen var. Konya lisesi 1889’da kurulan bir lise. Ama Milli Eğitim Bakanlığı burayı nitelikli lise kapsamından çıkarıyor. 100 yıllık bir lise zaten niteliklidir. Sordum sizden önemli isimler çıktı mı, Turgut Özal, Tarık Buğra, Cahit Külebi, Ahmet Hamdi Tanpınar… Bütün Konyalı vatandaşlarımıza sesleniyorum, bize yeterli tevacüyü göstermiyorsunuz olabilir, sizin çocuklarınıza kim sahip çıkıyor? Siz sizin çocuklarınıza sahip çıkana sahip çıktığınız zaman Türkiye kurtulur. 100 yıllk bir okul kaç ülkede var? Tarihine bile sahip çıkmadan yok etmeye çalışıyorsunuz. Yarın kendi çocuklarının haklarını savunanı mı onların yanında olmayan iktidarı mı savunacaklar? Eğitim bir kişiye ve aileye sınıf atlatmak demektir. Aydın İncirliova’da atama bekleyen genç bir kızımız intihar etmiş. Ben diyorum ya bunların yatacak yeri yok.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir