Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Danışmadan Alma

Danışmadan Alma

admin admin - - 2 dk okuma süresi
5 0

 

24 yıllık tecrübe ve bilgi birikimi ile Marmaris’te hizmet veren Gönenç Emlak şube açmak yerine, kendisi ile beraberliği paylaşan uzmanlarla takım çalışması içerisindedir. Marmaris emlak konut piyasasında güvenilir adres olmaya devam edecektir. Gönenç Emlak, Marmaris ve güney sahillerinde bulunan kiralık veya satılık arsa, konut, daire, villa, köy evleri otel bilgilerine yer vermektedir.

Marmaris satılık ev diye aklınızdan bir düşünce geçtiği anda firma hemen devreye giriyor. Uzman kadrosu ile aradığınız evi hemen bulabilirsiniz. Firmanın an faaliyet alanı danışmanlıktır. Dalgalanmanın en çok olduğu emlak piyasasında, danışmadan karar vermeyin. Danışmak her zaman size kazandıracaktır.

Selimiye emlak piyasasında seçilen ilanlar hakkında daha fazla bilgi sunabilmek firmanın ana düsturları arasında yer almaktadır. Almak ya da kiralamak bir karar verme sürecidir. Bu süreçte firmamız sizlere danışmanlık yapmakta ve en doğru kararı verebilmeniz için her zaman yanınızda olmaktadır. Alma satma ya da kiralama sürecinde bilgi alt yapısı ne kadar iyi olursa yanılma payı o kadar azalır.

Marmaris satılık arsa konusunda en doğru kararı gonencemlak.com.tr ile verebilirsiniz.

Hizmetler Nelerdir?

Firma portföyü geniş bir hizmet alanı sunmaktadır. Hizmetler içerisinde kiralama ve satış olduğu gibi resmi aşamalarda da hizmet sunmaktadır. Satış protokolü, kira kontratının yapılması, tapu işlerinin takip edilmesi, kat mülkiyeti, parselasyon yapılması, fizibilite raporu hazırlanması gibi birçok hizmeti de sunmaktadır. Satış sonrası işlerde sigorta, elektrik ve su aboneliği Emlak beyannamesi tanzimi gibi işler firma tarafından ücretsiz yapılmaktadır.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir