Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Kontrol edilebilen iPhone geliyor

Kontrol edilebilen iPhone geliyor

admin admin - - 2 dk okuma süresi
9 0

Apple’ın gelecek planları hakkında yeni dedikodular ortaya çıktı. İddialara göre Apple, yeni nesil iPhone’larda dokunmadan kontrole izin veren bir özellik üstünde çalışıyor. Şirket bu sayede rekabette öne geçmeyi ve farklılaşmayı planlıyor. Daha başka detaylar da var. İşte iddia edilenler…

Apple’dan dokunmadan kontrol edilebilen iPhone geliyor
Apple, gelecekteki iPhone modelleri için kavisli ekranlar ve dokunmadan kontrol özellikleri üzerinde çalışıyor. Bloomberg’in konuya yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre, ABD’li teknoloji devi erken aşamadaki projelerle en değerli ürününü gittikçe kalabalıklaşan pazarda farklılaştırmak istiyor.

 

Habertürk’ün aktardıklarına göre dokunmadan kontrol özellikleri, kullanıcıların parmaklarını ekrana yakın bir konumda hareket ettirmeleriyle iPhone’u yönetmelerini sağlayacak. Samsung’un Air Gesture teknolojisinin gelişmiş bir sürümü üzerinde çalışan Apple’ın geliştirdiği bu özelliğin en az iki yıl daha AR-GE aşamasında kalacağı söyleniyor.

Bloomberg ayrıca, Apple’ın tepe ve alt bölümlerinden içe doğru kavisli iPhone ekranları geliştirmek istediğini belirtiyor. Apple’ın bu alanda, kavisli ekranlarını yanlardan ivmeli geliştiren rakibi Samsung’dan farklılaşmak için çaba sarf ettiğine dikkat çekiliyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir