Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Sercare ile Sağlıklı Saçlar

Sercare ile Sağlıklı Saçlar

admin admin - - 3 dk okuma süresi
8 0

 

Sağlıklı saçlara kavuşmak hepimizin hayali. Peki bu hayali gerçekleştirmek için ne yapıyoruz. Pahalı saç ürünlerine sürekli para mı veriyoruz. Cevabınız evet ise artık tüm ürünleri bir kenara bırakın. Bilimsel gerçek çözüm Sercare ile tanışma vakti geldi.Sercare krem ve şampuanlarının içeriği tamamen bilimsel çalışmalar sonucu ortaya çıkmıştır.

Kötü Saçların Psikolojiye Verdiği Ağır Sonuçlar

Kötü saçlar insanların gündelik ve özel hayatında olumsuzluklara neden olmaktadır. Çoğu insan gününü aynaların karşısında geçirmeyi sever. Ancak zamanla dökülen saçlar erkeklerin kendileri ile kavga etmelerine sebep olur. Erkek kullanıcıların çoğu kelliğin ailevi sorunlara dahi yol açtıklarını dile getirmiştir. Aile içinde karı-koca arasında bir beğeni unsuru olan saçlar tek tek döküldüklerinde aile huzuru da yavaşça kaçmaktadır. Kadınların bir kısmı kel erkekleri beğense de çoğunluğu kelliği yaşlılığın bir belirtisi olarak görmüş ve kel erkekleri çekici bulmadıklarını dile getirmişlerdir.

Erkeklerin Özgüven Eksikliği : Kellik

Erkeklerin çoğu kendilerine kelliği yakıştırmazlar. Saçları dökülen erkekler çekiciliklerini kaybettiklerini düşünürler ve özgüven eksikliği yaşarlar. Erkeğin tekrar eski özgüvenini yakalaması ile saçlarının yeniden canlanması ile oluşacaktır. Erkekler iş yerlerinde bile saçların bir güç göstergesi olduğunu düşünür. Dökülen saçlar, yaşlanan erkek sendromu ve kaybolan karizma iş yerinde çalışma isteğini ve gücünü azaltır.

Sercare Neden Bu Kadar Sevildi

Sercare krem ve şampuanları çok sevildi. Çünkü erkeklerin kaybolmuş olan huzurlarını, çekiciliklerini, özgüvenlerini geri getirdi. Saç ektirenlere karşı insanlar hep alaycı bakmışlardı. Doğal olmayan görüntü kaybolan karizmayı getirmek bir yana iyice kaybettirmişti. Ancak İspanyol bilim insanlarının ortay çıkardığı bu ürün ile erkeklerin kellik sorunu çözüldü. İş yerinde, evde, özel ve gündelik hayatta kaybolan özgüveni yerine getirdi.

http://sercare.org

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir