Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Oktar’ın Kediciği Kime Savaş AÇtı

Oktar’ın Kediciği Kime Savaş AÇtı

admin admin - - 3 dk okuma süresi
7 0

Adnan Oktar’ın en bilinen ‘kediciklerinden’ Ceylan Özgül, Adnan Oktar’ın yanından ayağında terlik ve pijamalarıyla kaçtığını iddia etti.

ŞİMDİ DE SES KAYDI ORTAYA ÇIKTI

Gündeme bomba gibi düşen iddia Adnan Oktar cephesinden sert bir dille yalanlanırken, ortaya çıkan ses kaydında Ceylan Özgül nasıl kaçtığını anlatıyor.

Ses kaydında doktordan randevu alma bahanesiyle bahçeye çıktığını belirten Özgül, şu ifadeleri kullanıyor: “Bahçede köpeğim vardı. Köpekle oynadım. Arabanın geldiğini gördüğümde tek kişilik kapıdan koşarak dışarı çıktım ve arabaya bindim.

“BAHÇEYE ÇIKMA İZNİ ALABİLMEK İÇİN…”

Fakat köpekle oynama bahanesiyle bahçeye çıkma izni alabilmek için tabii ki ne ayağımda çorabım vardı, ne üstümde kıyafetim vardı. Üzerimde pijamalarım ve ayağımda terliğimle çıktım, oradan kaçtım.

Cebimde kimliğimden başka hiçbir şeyim yoktu. Böyle kaçtım yani ben oradan.”

KEDİCİK TÜLAY KUMAŞÇI ÇILDIRDI

 

Kumaşçı, Ceylan Özgül ile ilgili ‘ajan’ iddiasını ortaya attı. İşte twitterdan yazdıkları;

“Ceylan Özgül kendi isteğiyle 14 Şubat 2017 tarihinde Mine ve Pınar hanım tarafından babasına teslim edildi. Ancak çok yüksek standartlarda yaşamaya alıştığı için aynı gece TEKRAR GELMEK için adeta yalvardı. İngilizlerle çok güçlü ve değişik bağlantıları olduğu için kabul etmedik.

-Sormazlar mı adama 15 yıl dile kolay çeyrek ömür hem de gençliğinin en güzel dönemi ,o kadar yıl nasıl mutlu mesut, yalılarda, köşklerde resimler çektirerek yiyip içerek, en güzel kıyafetlerle Facebookunu resimlerle doldurdun. Sonra ne oldu bir yerden bir haber mi Ceylan Özgül?

-15 yıl boyunca bir insanın isteyebileceği en güzel hayatı yaşamış, sağlığından, beslenmesine kadar itina ile korunmuş biri olan Ceylan Özgül’ün kendi kafasında yarattığı bu çelişkilerle dolu traji komik kaçış öyküsünü anlatma sebebini de anlamış değiliz.

LÜKSÜ KAYBETMENİN ACISI MI?

-Ceylan Özgül yine asılsız ve çocukça komik iddialarda bulunmuş yok bakkala gidemiyormuş, yoğurt alamıyormuş gibi bence sıkıntısı büyük Daha yeni 30 yıldır birlikte olduğumuz bütün organizasyonları yapan Serpil Ekşioğlu ben gelemeyeceğim dedi bizde EYVALLAH tabi ne istersen dedik

-Mesela Acun Ilıcalı, Ayşin Altuniç Güven daha önce saydığım birçok kişi biz gelemeyeceğiz dediler. Biz de nasıl isterseniz dedik. İsterseniz Acun’a sorun bir zorlama yaşamış mı? Bakkala gidememiş mi? Bunlar Ceylan Özgül’ün kendini sadece küçük düşürmesidir.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir