Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. ÖNYARGILARA MEYDAN OKUYAN AĞRILI KADIN FUTBOL TAKIMI, VODAFONE İÇİN KAMERA KARŞISINA GEÇTİ

ÖNYARGILARA MEYDAN OKUYAN AĞRILI KADIN FUTBOL TAKIMI, VODAFONE İÇİN KAMERA KARŞISINA GEÇTİ

admin admin - - 5 dk okuma süresi
10 0

Vodafone, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı’nın hikâyesinden ilham alarak hazırladığı reklam filminde, bir yandan mobil teknolojilerin birleştirici gücüne dikkat çekerken, bir yandan da geleneksel olarak erkeklerle özdeşleştirilen alanlarda kadınların da

başarılı olabileceğine vurgu yapıyor.

7 Mart 2018 – Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, 4.5G teknolojisinde sahip olduğu lider kapsama gücüyle Türkiye’nin dört bucağında abonelerinin hayatına değer katmaya devam ediyor. Türkiye’de en geniş 4.5G kapsaması sağlayan operatör olan Vodafone, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı’ndan ilham alarak hazırladığı “Birlikte Güçlü Kadınlar” temalı reklam filminde, bir yandan mobil teknolojilerin birleştirici gücüne dikkat çekerken, bir yandan da geleneksel olarak erkeklerle özdeşleştirilen alanlarda kadınların da başarılı

olabileceğine vurgu yapıyor.

“Önyargılara meydan okuyanlara”

Kendi liglerinde şampiyon olup bir üst lige çıkmaya hak kazanarak önemli bir başarıya imza atan Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı oyuncularının rol aldığı reklam filminde, çığ nedeniyle kapanan yolda kalan teknik direktör, cep telefonundan kadın futbolcuları görüntülü arayarak maça yetişemeyeceğini söylüyor. Maç için gerekli taktikleri verip ilk 11’i sayan teknik direktör, “Sahaya çıkın, mücadele edin, sizden güçlüsü yok” diyerek takımını motive ediyor. Reklam filmi, “Önyargılara meydan okuyan, her sahada başarıya koşan kadınlarımız için Türkiye’nin en geniş 4.5G kapsaması Vodafone’da. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun” mesajıyla sona eriyor. Reklamı izleyenler, düşüncelerini #BirlikteGüçlüKadınlar hashtag’iyle sosyal medyada paylaşıyor.

Ebru Özgüç: “Öğrenilmiş önyargılara meydan okuyoruz”

Vodafone’un kadınların toplumdaki ve iş hayatındaki yerini destekleyecek ve güçlendirecek projelere yatırım yaptığını belirten Vodafone Türkiye Marka ve Pazarlama Stratejisi Direktörü Ebru Özgüç, yeni reklam filmi hakkında şunları söyledi:

“Kadınların toplumdaki yeriyle ilgili bazı önyargılar var. Bunların hepsi öğrenilmiş önyargılar. Vodafone olarak, bu önyargıları kırarak kadınları farklı alanlarda başarılı olmuş halleriyle iletişime taşıyoruz. Bu doğrultuda, ilk kez bu yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle, Türkiye’nin başarılı kadın futbol takımlarından Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı’nın hikâyesinden ilham alarak bir reklam filmi hazırladık. Reklam filmimizde erkeklerin ön planda olduğu futbolda kadınların da başarılı olabileceğinin altını çizmek istiyoruz. Tüm kadınları önyargılara meydan okumaya ve hayatın her sahasında başarıdan başarıya koşmaya davet ediyoruz. Diğer yandan, 4.5G’deki geniş kapsama gücümüzle de Türkiye’de her yerde herkesin hayatını kolaylaştırdığımızı anlatıyoruz.”

Team Red imzalı reklam filminin yönetmenliğini Fatih Kızılgök, prodüksiyon sürecini Kala Film üstlendi. Vodafone’un 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırladığı reklam filmini izlemek için:

KÜNYE:

Yönetici Kreatif Direktör: Ayşe Aydın Erdoğan

Kreatif Direktörler: Erkan Kaya, İlker Dağlı

Kreatif Grup Başkanı: Kerem Tüten

Art Direktör: Ümit Aydın

Metin Yazarı: Can Arabacılar

Müşteri İlişkileri: Sezin Özçelik Güneş, Aycan Semizer, Kübra Sabancı, Ece Kaptanoğlu

Stratejik Planlama: Serra Akyel, İpek Kardeşler

Reklamveren Yetkilisi: Murat Büyükkucak, Eda Biber, Sezer Derkuş, Melis İnceoğlu

Ajans Prodüktörü: Gamze Bayındır Gedik

Prodüksiyon Şirketi: Kala Film

Yönetmen: Fatih Kızılgök

Post Prodüksiyon: 1000Volt

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir