Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5.  Katlanır Metal Çatı Merdivenleri

 Katlanır Metal Çatı Merdivenleri

admin admin - - 2 dk okuma süresi
9 0

 

Evlerimizi düzenlerken gösterdiğimiz özenin aynısını gösterebileceğimiz çatı katları için artık günümüzde birçok eşya ve dekoratif tasarımlar üretilmektedir. Çatı veya tavan bölümlerinin sadece bir ardiyeden öte olmasını istiyorsak, eşyalarımızı ve onlara uygun duvar renklerini, kapıları, pencerelerini doğru seçmemiz gerekir.

Modern dekorasyon anlayışı artık tavan ve çatı katlarını yaşam alanımız haline getirmeyi hedeflemektedir. Genellikle karanlık olan bu bölümler için aydınlatmayı sağlayan pencereler ve aydınlatma sistemleri üretilirken, yalıtım için de doğru ürünlerin seçilmesi doğru olacaktır. Yaz aylarında çabuk ısınan, kışları ise daha soğuk hale gelen çatı katlarında önceliği yalıtıma verip, daha sonra şık bir görünüm için uyumlu mobilya ve duvar renklerine yönelmekte yarar vardır.

Çatı katları özellikle daha fazla aydınlık için açık renklere boyanabilir veya uygun renklerde duvar kağıtları seçilebilir. Geniş açılı pencereler, elde etmek istediğiniz ferahlığı oluşturmak için tercih edilecek ürünler arasında yer alır. Teraslı çatı katlarında böyle pencerelerin aynı zamanda su geçirmez olması büyük önem taşır. Çatı katlarını düzenlerken dikkat edeceğimiz bir diğer konu ise pratik bir çatı merdiveni seçmektir.

Firmamızın geniş ürün yelpazesi içinde yer alan çatı merdivenleri size istediğiniz şık görünümü oluşturmanız hedefiyle üretilmiştir. Yer kazandıran, gerektiğinde katlanarak kapanabilen bu tür merdivenler arasında otomatik sistemler de bulunmaktadır. Taşınabilir, katlanabilir veya isteğe özel sabitlenebilir çatı merdivenlerini uygun fiyat güvencesiyle satın almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İstanbul Merkez Ofis : 0216 398 27 48
İstanbul Merkez Depo : 0216 612 55 90
Mail : [email protected]
Web : http://www.catimerdivenfiyatlari.com

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir