Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. ‘Çerkez Cengiz’ için flaş karar

‘Çerkez Cengiz’ için flaş karar

admin admin - - 2 dk okuma süresi
7 0

Daha önce cezaevine konvoyla gittiğine dair şovuyla gündeme gelen, kamuoyunda “Çerkez Cengiz” olarak bilinen Cengiz Şıklaroğlu ile bir şüpheli yakalandı. Şıklaroğlu, akşam saatlerinde adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bazı suçlardan aranan Cengiz Şıklaroğlu’nun yakalanması için Beykoz’da bir adrese operasyon düzenledi.

Cengiz Şıklaroğlu ile bir adamının gözaltına alındığı operasyonda, 14 av tüfeği, 1 tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

 

TEHDİTLER SAVURDU

Cengiz Şıklaroğlu adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilirken tehditler savurması dikkat çeken ‘Çerkez Cengiz’ lakaplı Cengiz Şıklaroğlu, “Ben örgüte silah yardımı filan yapmadım. Hiç suçum yok. Kardeşlerimin hepinize söylüyorum. Abdestsiz sokağa çıkmayın. Yakında kıyamet kopacak. Ispartalı seni de gül bahçesine gömeceğim. Her şeyim yasal benim” diyerek tehditler savurması dikkat çekti.

Adliye sevk edilirken Cengiz Şıklaroğlu’nu yakınları iki lüks araçla takip etti.

AKŞAM SAATLERİNDE SERBEST BIRAKILDI

‘Çerkes Cengiz’ olarak bilinen Cengiz Şıklaroğlu, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 6136 sayılı ateşli silahlar ve bıçaklar ile diğer aletler hakkındaki kanuna muhalefet suçundan gözaltına alınan Cengiz Şıklaroğlu, emniyetteki işlemlerinin ardından Beykoz Adliyesi’ne sevk edilmişti. Şıklaroğlu savcılık sorgussunun ardından sevk edildiği mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şıklaroğlu, haftada bir gün polis merkezine giderek imza atacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir