Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Galaxy S10 farklı bir isime mi sahip olacak?

Galaxy S10 farklı bir isime mi sahip olacak?

admin admin - - 2 dk okuma süresi
8 0

Samsung Galaxy serisinin isminin değişebileceğine dair bir takım iddialar vardı. Peki bunlar gerçek mi? Gelecek sene çıkacak telefonun adı Galaxy S10 olmayacak mı? Bu iddialara yanıt ise Samsung Mobile CEO’sundan geldi.

Samsung Galaxy S10 farklı bir isime mi sahip olacak?
Bir süreden beridir Galaxy S serisinde isim değişikliği olabileceğine dair rivayetler var. Sonunda bu iddialara en kesin cevabı, Samsung Mobile CEO’su DJ Koh verdi.

 

MWC 2018’de medya mensuplarının sorularını yanıtlayan Koh, bir sonraki Galaxy telefonun adı sorulduğunda, bir isim değişikliği yapılabileceğini, ancak “Galaxy” markasını korumaya devam edeceklerini belirtti.

Galaxy S9 daha yeni duyuruldu, S10’a ise daha çok var. Bununla birlikte gelen raporlarda S10’un ekrana entegre parmak izi tarayıcıya ve gelişmiş yapay zekaya sahip olabileceği belirtiliyor. Tabii ki bunların ne kadar doğru olduğu tartışılır.

Samsung iki senede bir tasarımı değiştirmeye başladı. Galaxy S6’yı S7 takip etti. S9 da S8’in tasarımını devam ettiriyor. Gelecek sene yeni tasarım ve yeni bir ada sahip telefon görürsek sürpriz olmaz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir