Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Hasta Yatağı Kiralama

Hasta Yatağı Kiralama

admin admin - - 4 dk okuma süresi
9 0

 

            Hasta yatağı kiralama hizmeti, hasta yatağı üreten ve tedarik eden firmalar tarafından verilen bir hizmettir. Hasta yatağı kiralama işlemleri genel olarak kısa süreliğine yatar pozisyonda kalacak kişiler için verilen bir hizmet niteliğindedir. Genellikle, evlere verilen hasta karyolası kiralama hizmeti, bir operasyon geçirmiş hastanın kısa süreliğine yatar pozisyonda iyileşme sürecini rahat bir şekilde atlatması için verilmektedir. Hasta karyolası kiralama hizmeti ile belli bir operasyon geçirmiş hasta, rahatsızlığı gereği uygun pozisyonda yatarak iyileşme sürecini daha verimli şekilde geçirebilir. Aksi halde, normal yataklar ile hasta hem iyileşme sürecinde olumsuz etkilenebilir hem de bu süreci oldukça uzun sürede atlatabilir. Hasta yatağı kiralama hizmeti, istenilen özelliklerdeki yataklar ile verilmektedir. Kişinin hastalığına ve durumuna bakılarak, hastanın konforu için en uygun yatak tercih edilmektedir. Bu süreçte firmaların yatak hakkında bilgisine de başvurulması oldukça büyük avantaj sağlayacaktır.

Hasta Yatağı Kiralama Fiyatları Nasıl Belirlenir?

           Hasta yatağı kiralama genel olarak 4 aydan kısa süre yatar pozisyonda iyileşme sürecini geçirecek kişiler için verilmektedir. Bu süreden daha uzun sürelerde yatacak olan kişiler kiralama hizmetinden faydalandığında daha çok maliyet çıkabilmektedir. Hasta karyolası kiralama hizmetinde fiyatlar genel olarak aylık hesaplanmaktadır. Bazı kişilerin ne kadar süre hasta yatağını kullanacağı belli olmadığı için aylık olarak hesaplamalar hem firma için hem de hasta için daha avantajlı olmaktadır. Hasta karyolası kiralama hizmeti sadece yataktan değil aynı zamanda serum askısı, havalı yatak, hasta karyolası ayrıca yatak ve yemek sehpasından oluşmaktadır. Tüm bu unsurlar genel olarak fiyata dahil edilmektedir. Nakliye ve kurulum ile ilgili de firma ile görüşülerek, fiyat hakkında bilgi alınabilir. Fiyatlar, bu unsurlara göre değişmekle birlikte seçilen hasta yatağı da fiyatları etkilemektedir. Özellikle, motor sayısına ve gücüne göre hasta yataklarının fiyatları artmaktadır.

Hasta Yatağı Kiralama Hizmetinin Faydaları

Hasta yatakları veya havalı yatak kullanımı hizmeti bir ameliyat ya da operasyon geçirmiş kişiler için oldukça faydalıdır. Hastanın rahatsızlığına göre en uygun şekilde yatar pozisyonda kalmasına yardımcı olan hasta yatakları kişinin tüm kemik, eklem ve dokularının da olumsuz etkilenmesini önlemektedir. Hasta yatakları kişinin rahatsızlığına bağlı olarak kiralanabilir. Süre ve istenilen özellikler firmalar ile görüşülerek, kolay bir şekilde sağlanır. Böylece, kişi tam teşekkürlü bir hastane ortamını evinde geçirmektedir. Böylece, iyileşme süreci de daha etkin ve kısa sürede atlatılır. Hasta yatakları hastalık boyunca kiralanabildiği için hastalıktan sonra iade edilerek, fazla alan kaplanması önlenirken, hasta için en uygun koşullar da sağlanmış olur.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir