Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. TOMMY HILFIGER, DÖRT KEZ DÜNYA ŞAMPİYONU OLAN MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT’UN İLK TASARIMLARINI TANITTI

TOMMY HILFIGER, DÖRT KEZ DÜNYA ŞAMPİYONU OLAN MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT’UN İLK TASARIMLARINI TANITTI

admin admin - - 3 dk okuma süresi
8 0

Tommy Hilfiger, dört kez Formula 1 Dünya Şampiyonu olan Mercedes-AMG Petronas Motorsport için hazırladığı resmi giyim stillerini, takımın 2018 yarış otomobillerinin de tanıtıldığı İngiltere’deki Silverstone pistinde beğenilere sundu.

Bir süre önce Mercedes-AMG Petronas Motorsport ile çok yıllık stratejik bir işbirliğine imza atan Tommy Hilfiger, takımın pist kenarında giyeceği üniformaları, seyahat kitlerini, ofis ve ağırlama görevlilerinin giysilerini tasarladı. TOMMY HILFIGER, 2018 sezonundan itibaren Mercedes-AMG Petronas Motorsport takımının Resmi Giyim Ortağı oluyor ve Tommy Hilfiger’ın markasını kurduğu tarihten bugüne dek desteklediği spor sponsorluğu mirasını ileriye taşıyor. Dünyanın bir numaralı Formula 1 takımı ve lider otomobil markasıyla işbirliği yapmak, Tommy Hilfiger’ın markayı sürekli yükseltme ve gelecek nesil TOMMY HILFIGER müşterileri için önemli pazarlarda geliştirme vizyonunu vurguluyor.

Tommy Hilfiger bu iş birliğinden duyduğu heyecanı; “Markamızın özündeki aynı tutku ve enerjiden güç alan bir takımı giydirmekten gurur duyuyorum, Modayla Formula 1’in buluşmasını kutlayan stiller, enerjisi yüksek otomobil yarışları ortamına farklı bir tarz getirecek” sözleriyle anlatıyor.

Rafine üniformalar, yüksek performanslı kumaşlardan tasarlanıyor ve %100 su geçirmez/nefes alabilen, rüzgara dirençli, streç, nem emen ve anti-UV özellikli kumaşlardan oluşuyor. Stiller arasında modern dokulu 3’ü bir arada ceket, yumuşak shell ceket, yağmurluk, süveter, pantolon, etek, şort, tişört ve dokuma tişörtlerin yanı sıra streç polo ve performans trikolar yer alıyor. Tüm giyim parçalarında parlak nakışlı grafik desenler, kauçuk efektli teknik sıcak baskılarla birlikte kullanılıyor. Yansıtıcı detaylar dış giyime ve tişörtlere de uygulanıyor. Klasik beyaz, koyu siyah ve antrasit grisi renk paletiyle tasarlanan görünümlerde gümüş şeritler ve ikonik TOMMY HILFIGER çizgileri dikkat çekiyor.

Seyahat kiti ile ofis ve ağırlama görevlileri için tasarlanan stiller arasında kadınlar için; kapüşonlu kaz tüyü ceket, kalın örgü süveter, polo tişört, pantolon, Oxford gömlek, hırka, parka, fular, kemer ve sneaker ayakkabılar, erkekler içinse bomber ceket, süveter, pantolon, polo tişört, Oxford gömlek, kemer, sneaker ayakkabı ve bereler yer alıyor. Klasik beyaz ve lacivert renk paletiyle tasarlanan görünümler, ikonik TOMMY HILFIGER “streç” logoyla tamamlanıyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir