Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Ata Demirer ve Alara Bozbey evleniyor

Ata Demirer ve Alara Bozbey evleniyor

admin admin - - 3 dk okuma süresi
12 0

Alara Bozbey kimdir sorusu merak edilen konular arasında yerini aldı. Alara Bozbey ve Ata Demirer’in evlilik haberi magazin gündeminde yer alıyor. İstanbullu Gelin dizisinde Begüm karakterine hayat veren Özge Borak ile ayrıldıktan sonra Alara Bozbey ile beraber olan Ata Demirer’in ilişkisi üç yıl önce bir süren birlikteliğin ardından sona ermişti. Birbirlerine ikinci şansı veren ikili, iki ay önce yeniden ilişkiye başlamıştı. Komedyen, sevgilisini annesi Ayten Kaçar’la tanıştırıp çektirdiği fotoğrafı kalp emojisiyle sosyal medyada paylaşarak aşkını ilan etmişti. Önceki gün 31 yaşına basan sevgilisiyle çektirdikleri fotoğrafı, “İyi ki doğdun Aloşum” notuyla paylaşan Ata Demirer, ikinci kez nikâh masasına oturmaya hazırlanıyor.

Alara Bozbey ve Ata Demirer’in evlenecekleri haberi magazin gündeminde yerini aldı. Bu haberin ardından vatandaşlar Alara Bozbey kimdir, kaç yaşında sorularını araştırmaya başladılar. Aynı zamanda Ata Demirer’in yaşı ve daha önce yaptığı evlilikler de araştırılan konular arasında bulunuyor. Ata Demirer ile Alara Bozbey, üç yıl önce bir süre birliktelik yaşadıktan sonra ayrılmışlardı. Birbirlerine ikinci şansı veren ikili, iki ay önce yeniden ilişkiye başlamıştı. Komedyen, sevgilisini annesi Ayten Kaçar’la tanıştırıp çektirdiği fotoğrafı kalp emojisiyle sosyal medyada paylaşarak aşkını ilan etmişti. Önceki gün 31 yaşına basan sevgilisiyle çektirdikleri fotoğrafı, “İyi ki doğdun Aloşum” notuyla paylaşan Ata Demirer, ikinci kez nikâh masasına oturmaya hazırlanıyor.

Oyuncu Alara Bozbey 1986 yılında Litvanya’da dünyaya geldi. Uzun yıllar Litvanya’da yaşadıktan sonra annesi bir Türk vatandaşı ile evlenince Alara Bozbey de annesi ile birlikte Türkiye’ye yerleşmiş ve ülkemizde oyunculuk yapmaya başladı.

ATA DEMİRER EVLENİYOR

Önceki gün 31 yaşına basan sevgilisiyle çektirdikleri fotoğrafı, “İyi ki doğdun Aloşum” notuyla paylaşan Ata Demirer, ikinci kez nikâh masasına oturmaya hazırlanıyor.

Evlilik karan alan çift, mutlu haberi aileleriyle paylaştı. Önümüzdeki yaz evlenecek olan ikili, düğünü Bozcaada’da yapacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir