Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. 2018 Kış Olimpiyatları’nın heyecanı Digiturk’te 5 HD kanalla devam ediyor

2018 Kış Olimpiyatları’nın heyecanı Digiturk’te 5 HD kanalla devam ediyor

admin admin - - 2 dk okuma süresi
11 0

Türkiye’de sporun adresi Digiturk sporseverleri en iyi ve en saygın spor organizasyonları ile buluşturmaya devam ediyor. Digiturk, halihazırda platformunda yer alan Eurosport 1 ve 2 kanallarının yanı sıra, olimpiyatlara özel olarak oluşturulan 3 yeni Eurosport Pop-Up Kanalı ile 15 ayrı spor dalında 95 ülkeden 2900 sporcunun yarıştığı olimpiyatların heyecanını 5 HD kanal ile zirveye taşıyor. 

Kurulduğu günden bu yana sporun daha fazla sevilmesi ve tabana yayılması yönünde yatırım yapan, konuya sosyal sorumluluk ilkesiyle yaklaşan Digiturk öncü hamlelerini sürdürüyor.

Yatırımları aracılığıyla futboldan basketbola, motor sporlarından tenise kadar Türkiye ve dünyadaki en saygın organizasyonları ekrana taşıyan platform, büyük ilgiyle takip edilen 2018 Kış Olimpiyatları’nın nabzını ekranlarında tutmaya devam ediyor.

Olimpiyata özel pop-up kanallar

Güney Kore’nin PyeongChang kentinin ev sahipliğini yaptığı ve 25 Şubat 2018 tarihine kadar devam edecek olimpiyatlara özel “Eurosport 3”, “Eurosport 4” ve “Eurosport 5” kanallarını HD olarak platformuna dahil eden Digiturk, halihazırda platformunda yer alan Eurosport 1 ve Eurosport 2 kanallarıyla da birlikte 5 ayrı Eurosport kanalı ile turnuvanın heyecanını sporseverler ile buluşturmayı sürdürüyor. Digiturk üyeleri Eutelsat’ta 92 ila 96 no’lu kanallar üzerinden olimpiyatın keyfini doyasıya yaşıyorlar.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir