Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. İstanbul Sanat Dünyası Arayüzler Sergisi’nde buluştu

İstanbul Sanat Dünyası Arayüzler Sergisi’nde buluştu

admin admin - - 2 dk okuma süresi
10 0
Türk ve Çinli çağdaş sanatçıları buluşturan Arayüzler Sergisi Sofa Hotel Hallarts’da görkemli bir davetle izleyiciyle buluştu. Contemporary İstanbul ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa Ali Elmacı, Ali Muştu, Nazlı Ege Dayanır, Yahşi Baraz, Tanju Dağlı, Ozan Dağlı, Ali Şimşek, Armağan Oğuz’ da katıldı. 8 Mart’a kadar ziyarete açık olan sergi, izleyicilerden tam not aldı. Sergide Didem Erbaş, Genco Gülan, İsmet Doğan, Jia Qiuyu, Jin Shan, Ling Jian, Tuğberk Selçuk, Yang Mian’ın işleri sergilendi. İki kültürü buluşturan bu özel sanat etkinliğinin küratörlüğünü ise Ebru Yetişkin üstlendi.

Türkiye ve Çin kültürünün değerlerine net bir anlayış getirmek amacıyla, çağdaş Türk ve Çin sanatından Didem Erbaş, Genco Gülan, İsmet Doğan, Jia Qiuyu, Jin Shan, Ling Jian, Tuğberk Selçuk, Yang Mian’ı bir araya getiren Arayüz Sergisi Sofa Hotel Nişantaşı’nda görkemli bir açılışla izleyiciyle buluştu.

Sofa Hotel Nişantaşı’nda Contemporary İstanbul ev sahipliğinde gerçekleşen açılış davetine ilgi yoğundu.

Ebru Yetişkin’in küratörlüğünü üstlendiği, Çinli ve Türkiye çağdaş sanatçıların Hallarts, Sofa Hotel Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği ilk sergi olan Arayüzler, güvenin altını çizen, aykırı olduğu kadar güzel, aynı zamanda farklı oldukları kadar kavramı güçlü bir grup sergisi olma niteliğiyle sergi 8 Mart Perşembe gününe kadar ziyarete açık.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir