Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Ertuğrul, kendisine kurulan tuzağı sezebilecek mi?

Ertuğrul, kendisine kurulan tuzağı sezebilecek mi?

admin admin - - 3 dk okuma süresi
10 0

Türk televizyon tarihinin “Diriliş Ertuğrul” destanı, yeni bölümüyle 7 Şubat 2018 Çarşamba akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranında olacak!

DİRİLİŞ “ERTUĞRUL” 105. BÖLÜM ÖZETİ

7 Şubat 2018, Çarşamba / 20.00 / TRT1

TRT 1 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenilen Diriliş ‘Ertuğrul’ dizisi, heyecan dolu yeni bölümüyle 7 Şubat 2018 Çarşamba akşamı saat 20.00’da İzleyicileri yine ekran başına kilitleyecek.

Ertuğrul fetihten sonra kale içinde yeni nizam dahilinde gerekli düzenlemeler yapmıştır. Kendisine emanet olan Marya’yı ise Artuk’la evlendirmek istemiş ve iki tarafın da rızasını alarak Marya ve Artuk’u evlendirmiştir. Hayme Ana bu nikah sırasında fenalaşarak yere yığılmış ve Ertuğrul’un kolları arasında helallik dileyerek gözlerini yummuştur. Peki Hayme Ana yaşayacak mıdır? Akıbeti ne olacaktır?

Diğer taraftan Bilecik Tekfuru, Ertuğrul’a bir komutanını göndermiş ve Ares karşılığında kendisinden Karacahisar Kalesi’ni geri istemişti. Ares ve Titan’ın izini bulan Atsız ise Ertuğrul’a gördüklerini haber etmeye giderken şehit edilmişti. Ertuğrul’un teklifi reddetmesinden sonra Bilecik Tekfuru ne yapacak? Her yerde tedbir aldıran Ertuğrul hamle yapacak mı? Ares ve Titan’ın Hanlı Pazar’da kuracağı tuzağı önceden sezebilecek mi?

Ares’in başına neler gelecek? Ertuğrul, Ares’i her şeyi itiraf etmesi için Konya’ya götürebilecek mi? Olanlar karşısında Emir Saadeddin ne yapacak?

Diriliş ‘Ertuğrul’ yeni bölümüyle 7 Şubat Çarşamba günü saat 20.00’da TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

105’inci Bölüm fragmanı için TIKLAYIN

KÜNYE

Tarih: Her Çarşamba saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında

Yapım: Tekden Film

Yapımcı & Proje Tasarım: Mehmet Bozdağ

Yönetmen: Metin Günay

Senaryo: Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep Peker Bozdağ.

Oyuncular: Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, Burak Hakkı, Cemal Hünal, Esra Bilgiç, Gülsim Ali, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Osman Soykut, Murat Garipağaoğlu, Ertuğrul Postoğlu, Batuhan Karacakaya, Burçin Abdullah, Sera Tokdemir, Celal Al, Hakan Selim, Edip Zeydan, Melih Özdoğan, Yaman Tümen, Mert Soyer, Arda Öziri, Mehmet Emin Kadıhan ve Ayberk Pekcan

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir