Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Oğulcan ÖLÇER Kimdir

Oğulcan ÖLÇER Kimdir

admin admin - - 2 dk okuma süresi
17 0

Meslek: Creative – Art Director

Doğum Tarihi: 08 Mart 1996

Boy: 183

Kilo:66

Burcu: Balık

Doğum Yeri: Aydın/Türkiye

Oğulcan ÖLÇER, 1996 yılında Aydın, Efeler’de doğdu. Küçük yaşta müziğe, teknolojiye ve görselliğe ilgi duydu. İlkokul yıllarını Aydın’da okuduktan sonra Muğla’nın Bodrum ilçesine yerleşti. Lise zamanında evinde kurduğu müzik stüdyosunda EDM tarzında müzik yapıp tonlarca tanınmış DJ’lere demolarını gönderdi. Ghost production ile uğraşırken bir yandan da görsel sanatlarda kendini geliştiren Oğulcan, bu dönemlerde görselliğe olan ilgisini oldukça arttırmıştır.

Oğulcan ÖLÇER’in Dünyası (Manipülasyon)

Liseyi Muğla’nın Bodrum ilçesinde bitirdikten sonra programlama ve görsel eğitim için Isparta’da Süleyman Demirel Üniversitesi’nde eğitim görmüştür.

Üniversitenin ilk senesinin yaz sezonunda bir reklam ajansında “Post Production & Graphic Artist” olarak çalışmış; Jeremy Meeks, Steve Aoki ve Luis Fonsi gibi sanatçı etkinliklerinin reklam yönetimini, fotoğraf ve video çekimlerini yapmıştır.

Bunlarla birlikte birçok referans edinen Oğulcan, Türk ünlülerden müzik klibi çekimi, sanat yönetmenliği ve etkinlik yönetimi gibi iş teklifleri almıştır. Bu dönemlerde iş yoğunluğu Oğulcanın bakış açısını değiştirmiş, çok fazla yaptıklarını sorgulamış, kendisi için doğru yolu seçip okuduğu üniversitenin şehrine geri dönerek kendi yazılım şirketini kurmuştur. Kurduğu yazılım şirketi ve geçmiş yaz döneminden edindiği tecrübeler, Oğulcan’ın düşüncelerini tamamen değiştirmiş ve sonu olmayan bir yolculuğa sokmuştur. Oğulcan şu anda internet üzerinden elde ettiği gelirle dünyayı geziyor. Gezip gördüğü yerlerde sanatını ve duygularını anlatan video ve fotoğrafları sosyal medyadaki takipçileriyle paylaşıyor.

www.instagram.com/ogulcanolcer

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir