Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Misafir Yolculuğu Neden Önemsenmelidir?

Misafir Yolculuğu Neden Önemsenmelidir?

admin admin - - 3 dk okuma süresi
7 0

Son yıllarda konaklama işletmeciliği sektöründe önemli bir kavram haline gelen misafir yolculuğu küçük veya büyük her işletme tarafından önemsenmelidir. Çünkü bu kavram sayesinde misafirlerde sadakat elde edilmesi ve konaklama işletmesini sonraki yıllarda da defalarca tercih etmesini sağlamak mümkündür. Bu yolculuk önemsenmeli ve her aşamasında misafir için daha fazla ciddiyet ve daha fazla kalite sağlanmalıdır.

Konaklama işletmelerinde misafir yolculuğumisafirin otelin farkına varması, iyi bir pazarlama ile karşılaşması ve otelde konaklamaya karar vermesi ile başlar. Bu yolculukta eylem rezervasyon ile gerçeğe dönüşürken, misafirin otele gelmesi ve aldığı hizmeti beğenmesi ile devam eder. Bu sürecin ardından misafir sadakati elde edilir ve otel bir marka olarak bir misafir için deneyim oluşturur.

Misafir bu yolculuk içerisinde elde ettiği deneyim sayesinde işletme için gerçek bir not sağlar ve tekrar tercih etme yönünde kararlar oluşturur. Günümüzde bu sürecin çok iyi bir şekilde yönetilmesi açısından konaklama işletmeleri otel CRM yazılımları ve otel pazarlaması sistemleri ile müşteriye daha nitelikli ve güçlü bir şekilde yaklaşmaktadır.

E-Posta Pazarlama Aracı Kullanımının Avantajları

Bugün konaklama işletmeleri e-posta pazarlama aracı kullanarak, kurumsal bir yapı ile misafirlerine daha hızlı ve dijital anlamda ulaşma fırsatı elde etmektedir. Yani misafirin sağlayacağı deneyim yolculuğu içerisinde ilk aşamadan son aşamaya kadar dijital dünya ile varlık sağlanmaktadır.

Günümüzde sunulan e-posta pazarlama aracı sistemleri teknik destek imkanına sahip olarak, bulut teknolojisi üzerinde kullanılırken, her işletme kendi üslubunu oluşturarak, uygun fiyatlı paketler temin edebilir. Örneğin, misafire otelin 360 derece tanıtılması, kayıt oluşturulması, taleplerin alınması, rezervasyon sürecinin yönetilmesi, teklifler sunulması, transfer veya memnuniyet anketleri gibi birçok aşamada hazır e-posta şablonları ile iyi bir pazarlama yapılabilir.

Bahsedilen bu hizmet mantığına sahip olarak Corpohotel tarafından sağlanan imkanları bugün birçok işletme değerlendirmektedir. Firma sunduğu e-posta pazarlama aracı fırsatları ile misafirler ile iyi bir temas kurmanızı, onlara doğru yöntemler ile yaklaşarak doğru bir pazarlama yapmanızı sağlamaktadır. Bu sayede misafirleriniz hizmet sürecinin her aşamasında kendileri için değer oluşturan bir sistem ile karşılaşma şansı elde edecektir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir