Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. ZenPoliklinik Saç Ekimi, Lazer Epilasyon, Cilt Bakımı Merkezi İstanbul Ataşehir’de

ZenPoliklinik Saç Ekimi, Lazer Epilasyon, Cilt Bakımı Merkezi İstanbul Ataşehir’de

admin admin - - 4 dk okuma süresi
11 0

İstanbul’da istediğiniz gibi iyi bir saç ekim merkezi arıyorsanız eğer, bu konuda vereceğimiz tavsiyeler sayesinde çok rahat bir şekilde saçlarınıza sizlerde kavuşabileceksiniz. Doğal olarak yapılacak olan ekimler ile birlikte, en kolay şekilde ve tabii ki doğal olarak kellikten sizlerde kurtulmuş olacaksınız. Böylelikle güzel bir şekilde ve tabii ki işinizi şansa bırakmadan artık cerrahi olarak en iyi merkezler arasında yer alan ZenPoliklinik saç ekimi kliniği ile istediğiniz gibi saçlarınıza sizlerde sahip olabileceksiniz. Uzman cerrahların ense kökünden aldıkları kılları, açık olan bölgelerinize yani kel kısımlara nakil ediliyor olmasından dolayı, kısa süreler içerisinde artık eskisi gibi doğal saçlarınıza yeniden kavuşacaksınız.

En fazla kullanılan saç ekimi yöntemleri arasında yer alan Fue ya da Hdi yöntemleri ile birlikte, ayrıca uzmanlar sizin dökülmüş bölgenizde analiz yaparak ve kıl köklerinizi de inceleyerek, buna göre en doğru yöntemi belirlemektedir. Bu sayede istediğiniz gür saçlara sahip olmanız, saç ekim seanslarının düzenli olması ve saç köklerinin artık kendi doğal haliyle çıkması ile mümkün olacaktır. 

Medikal Estetik İle Harika Görünün

Türkiye estetik alanında dünyanın en iyi ülkelerinin başında geliyor. Gelişen teknolojinin en iyi şekilde kullanılmasının yanında, gerek uzmanlarımızın çok iyi olması ve gerekse de sağlık anlamında hijyenik polikliniklerde bu tür işlemler yapılması nedeni ile dünyanın her yerinden ülkemize medikal estetik yaptırmaya gelenler oluyor. ZenPoliklinik medikal estetik uzmanları, cilt bakımından, cilt gençleştirmeye kadar ve tabii ki doğal dolgu işlemlerine kadar bir çok estetik için hizmet veriyor. Lazer ile incelme, sıkılaşma, altın iğne işlemleri, yaşlanma karşıtı işlemler, akne tedavisi, yüz ve vücut lekelerinin giderilmesi gibi çeşitli estetikleri yaptırabiliyorsunuz.

Modern kliniklerinde üst teknoloji cihazlar ile yapılan medikal estetikler sayesinde, kısa sürede istediğiniz görünüme kavuşmanız mümkün oluyor. ZenPoliklinik instagram sosyal medya hesabından ya da internet sitesinden veya Ataşehir’de bulunan kliniklerini ziyaret ederek, tüm yapılacak işlemler hakkında bilgi alabilirsiniz. 

ZenPoliklinik Lazer Epilasyon İşlemleri

Yıllar boyunca kadınların en büyük sorunları, yaşlanma belirtileri ve tüyleri olmuştur. ZenPoliklinik lazer epilasyon işlemleri ile birlikte, modern tıbbın nimetleri ve teknolojinin bizlere sunmuş oldukları ile artık tüm bu dertlerden kurtulmuş olacaksınız. Sadece bacak ya da kol bölgesi için değil, yüz ve genital bölge ile bikini bölgesi için de istediğiniz temizleme işlemlerini yaptırabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken sadece en kısa sürede bu alanda uzman olan kişiler ile görüşmek ve yapılması gerekenleri öğrenmek olacaktır.

ZenPoliklinik İle Kendinizi Daha Çok Sevin

Lazer epilasyon, saç ekimi, medikal estetik gibi bir çok alanda sağladıkları hizmetler sayesinde, tek bir merkezden kendinize istediğiniz bakımları yapma şansına sahip olacaksınız. Kendinizi daha çok sevmek, daha güzel ve sağlıklı olmak artık sizin elinizde olacağı için, vakit kaybetmeden işlemlere başlamak için hemen kliniği ziyaret edebilirsiniz.

Zen Poliklinik adres : https://g.page/zen-poliklinik

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir