Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Piyano Nakliye

Piyano Nakliye

admin admin - - 2 dk okuma süresi
13 0



Asansörlü Evden Eve Nakliyat Nasıl Yapılır ?
Zorlu Evden Eve  Nakliyat asansör sistemli nakliyat ve taşımacılık konusu ile ilgili çoğu kişi veya kuruluşa hizmet vermeye başlamış olmanın yanı sıra bu alanda oldukça teknolojik aletleri kullanımıyla da dikkat çekmiş bulunmaktadır.

Asansörlü Nakliyat Hizmetleri
◦Evden Eve Nakliyat
◦Depolama
Parça Eşya Taşıma
◦Piyano Nakliye
◦Antika Eşya
◦Ofis ve Büro
◦Lojistik Hizmetler
◦ Şehirler arası nakliyat
◦Askılı Tekstil Taşımacılığı
◦Fuar ve Stand Taşımacılığı
◦Uluslararası Nakliyat

Yük asansörü keşif yeri Yük asansörlü taşınma prosedüründe, taşınma prosedüründen önce firmamız eksperleri tarafından evinizde ve bina çevresinde ayrıntılı bir keşif yapılması gereklidir.

Eksperimiz ev eşyalarınızın durumuna bakarak gerekli malzeme ve personel sayısının belirlenmesini yaptıktan sonra asansör prosedürünün sağlıklı bir biçimde prosedüresi için binaya olan mesafe ve açı kontrollerini gerçekleştirir.

Bunun için caddeye ya da otoparka bakan bir balkon, pencerenizin olması yeterli olacaktır.

Asansörümüz ve aracımız söz verilen gün ve saatte nakliye yerinde hazır bulunarak prosedürlerine başlarlar.

Ekibimiz mobilyaların paketleme prosedürlerini gerçekleştirirken operatörümüz makul açı ve mesafeden asansörün balkon ya da pencerenize kurulum prosedürünü gerçekleştirir.

Paketleme prosedürü bittikten sonra seri bir biçimde eşyalarınız balkondan ya da pencerenizden asansörümüzün sepetine konularak indirilmesi ve araca istiflenmesi prosedürü gerçekleştirilir.

Asansör sistemi vasıtası ile taşınma prosedürü çok daha hızlıca gerçekleştiği gibi eşyalarınızın minimum hasar riski ile taşınması sağlanır.

Eşyalar, yük asansörüyle aracın kapısına kadar geldikten sonra hiç yere değmeden direk araca yüklenir. Yeni eve taşınırken de yine aynı biçimde bu prosedürün tersi yapılarak, eşyaların zarar görmesi önlenir.


Zorlu Nakliyat



İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir