Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Yüzde Lifting Etkisi Yaratan Ve Cilt Kalitesini Arttıran Teknoloji: Thermage

Yüzde Lifting Etkisi Yaratan Ve Cilt Kalitesini Arttıran Teknoloji: Thermage

admin admin - - 5 dk okuma süresi
9 0

     Vücutta sağladığı estetik kazanımlar haricinde yüz bölgesinde de istenen sonuçları veren Thermage teknolojisi, yeni nesil yüz gençleştirme işlemi olarak da kabul görüyor. İşte, yüzdeki elastikiyet kaybını yok eden ve cildi sıkılaştıran Thermage uygulamaları hakkında daha fazla bilgi!

   Yeni Thermage, yüzde meydana gelen elastik kayıplarıyla savaşan, cildin sıkılaşmasını sağlayarak ovalinin toplanmasını sağlayan, en önemli olanı ise etkinliğinin milyonlarca hasta üzerinde kanıtlanmış olmasıdır. Bakalım Thermage teknolojisi neymiş, ne işe yararmış…

Thermage Nedir?

     Thermage, cerrahi herhangi bir müdahaleye gerek duyulmadan, yüzde lift etkisi meydana getiren ve cildin kalitesinde artış yaşatarak yaşlanma sürecine de karşı gelen, büyük önemi ve etkileri olan bir teknolojidir. Yaş ilerledikçe yüz bölgesinde elastikiyet kayıpları meydana gelmektedir ve bu uygulama ile bu kayıplara karşı önlemler alınıyor ve ne kadar yaşlanma gerçekleşirse gerçekleşsin, cildin daha düzgün ve de pürüzsüz bir görünüme sahip olması sağlanır. Ayrıca, yüz hatları belirginleştirilir ve yüz ovali denilen şeklin de toplanması sağlanır.

    Her türlü cilde uygun olan thermage uygulaması, her mevsim uygulanabilmesi ve tek seansla bitmesi, bunlara ek olarak herhangi bir iyileşme sürecine ihtiyaç duyulmaması gibi avantajlara sahip olmasıyla da çok tercih edilen uygulamalar arasına girmeyi başarmıştır. Diğer bütün yüz germe ameliyatlarına ters olarak doğal bir görüntü oluşmasını sağlar. Uygulamada yapılan işlemler, cildin derin katmanlarını da hedef alır ve böylece cilt yüzeyinde herhangi bir tahriş oluşumuna da sebep olmamaktadır. Böylelikle hastalar tedaviden hemen sonra günlük yaşantılarına dönebilmektedirler.

    Thermage uygulaması, dünya geneline bakıldığında 2002 senesinden bu yana kullanılan bir uygulamadır ve 75 civarlarında ülkede 2500 küsür doktor, uzman tarafından da bir milyonun üzerinde hastaya uygulanmış ve her birinden de başarıyla ayrılma sağlanmıştır. Yöntem, FDA onaylıdır ve Türkiye’de de en bilinen ve seçkin kliniklerde, yalnızca bunun eğitimini almış yani özel tıp eğitimi almış olan doktorlar tarafından uygulanabilmektedir.

Thermage Tedavisi Kimlere Uygulanabilir?

    Ciltte meydana gelen elastikiyet kaybı ile savaşmak, daha pürüzsüz ve sıkı olan bir cilde sahip olabilmek isteyen herkes tarafından bu tedaviye başvurulabilmektedir. Bütün bu problemlere karşı savaşmak ve ilerleyen zamanlara daha genç bir görüntüyle ulaşabilmek için gayet etkili olan bu yöntem, ayrıca anti-aging uygulamasıdır da. Ancak, unutulmamalıdır ki bu sistem de bir yere kadar olan sarkmalara karşı bir önlem ya da tedavi olacaktır. Thermage tedavisinin en uygun olduğu kişiler ise sarkma problemini yeni yaşamaya başlamış olan ya da henüz başlamamış olanlardır. Bu seviyede olan kişiler, uygulamadan sonra uzun yıllar korunacaktır.

Thermage Hakkında Merak Edilenler

    Cildin derin katmanlarına kadar radyo frekansı gönderen ve etkisini böyle gösteren thermage, ciltte bulunan kolajen ve elastin lifleri uyarır ve daha kaliteli, daha sağlam, daha kolajeni bol bir cilt oluşur. Cildin daha kaliteli olması için bir süreç başlatılır ve cilt böylece hem daha pürüzsüz, daha genç görünümlü ve daha sıkı olarak, sarkmalarda da hafiflemeye yardımcı olur. Kaşlarda sarkmalara, kapaklarda meydana gelen ince çizgilere, hücreleri gençleştirmede ve cildi yenilemekte kullanılan bu yöntem ortalama 45 dakika sürmektedir.

Thermage Fiyatları

     Thermage fiyatları, uygulamanın çok başarılı olmasından dolayı merak konusudur ancak fiyatlar için net bir şey söylenememektedir. Uygulama yapılacak olan bölgeye, alana ve seans sıklığına uygun olarak değişmektedir. Net bilgilere sahip olmak istiyorsanız thermage ile ilgili olarak Op. Dr. Mustafa Karataş ile iletişim geçebilir ve siz de cildiniz için hemen yenileme adımları atabilirsiniz. Uygulama hakkında detaylı bilgiler istiyorsanız eğer https://www.drmustafakaratas.com/ web sitesini de ziyaret edebilir ve sorularınıza yanıt bulabilirsiniz. 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir