Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Drum Ünitesi Nedir?

Drum Ünitesi Nedir?

admin admin - - 3 dk okuma süresi
9 0

              

Tonerin içerisinde silindir alüminyum şeklinde opc adı verilen kaplama ile kaplanmış uzun bir parçanın adına Drum Ünitesi veya görüntü tamburu denir. Çalışma mantığı; dijital ortamdan gönderilen yazı veya baskıyı kâğıda aktarmak için öncelikle merdanede bulunan tozu alır, dijital ortamdan gelen belgeyi kendi üzerinde oluşturur. Oluşturduğu belgeyi kâğıt üzerine baskılama yapar. Drum ünitesi tüm tonerlerde bulunur. Yani orjinal toner ve muadil tonerierde bulunur.

                                      Temizlenmesi Nasıl Yapılır?

Yazıcı üzerinde yer alan besleme kapağını açınız. Kâğıt kılavuzlarını belirleyeceğiniz kâğıt genişliği kadar ayarlayınız. Besleme yuvasına belirlemiş olduğunuz kâğıdı yerleştirin ve yazıcının besleme yapmasını bekleyiniz. Yazıcı yerleştirdiğiniz kâğıdı alacaktır ve drum temizliğine başlayacaktır. İşlemler bittiğinde yazıcı üzerinden bir led yanıp sönecektir ve temizleme işlemi tamamlanmış olacaktır.

                     Kalitenin Adresi Binbirtoner Hakkında Kısaca Bilgi

Binbirtoner’den alacağınız bu ürünü hızlı ve ücretsiz kargo ile göndermekteyiz.Bunun yanında herhangi bir problem çıktığı taktirde sıfır ürünü ile değişimi sağlanmaktadır.Ürünleriniz sizlere faturalı gelmektedir.Almış olduğunuz ürünler ile en önemlisi kaliteyi elde etmiş olacaksınız ve bunu uygun fiyat avantajı ile yakalayacaksınız.Ürünlerin kutularında kesinlikle herhangi bir yırtılma veya yıpranma yoktur.Kullanmaya başladıktan sonrada kesinlikle bir sıkıntı yaratmayacaktır.Çıkarttığı taktirde teknik servisimiz size destek olacak ve sorununuzun çözülmesi için elinden geleni yapacaktır ve sorunu çözecektir.Memnun kaldığınız taktirde bu ürünleri bizlerden daha da uygun iskontolara alabilir ve avantajlı ödeme şekillerinden yararlanabilirsiniz.Yapacağınız alışverişler sonucunda kesinlikle avantaj kazanacaksınız ve bu size fırsatlar yaracaktır. Rekabetçi firmaların dışında Binbirtoner , büyük stok gücüne sahip olması itibari ile sizlere en iyi hizmeti vermeyi gaye etmektedir.Bu hizmeti sunarken en üstün kaliteyi sizlere en hızlı ve en uygun şekilde yapmayı kendisine prensip edinmiştir.Bu ürünü bizlerden avantajlı ödeme çeşitleri ile ücretsiz kargo ile satın alabilirsiniz.Kredi kartına taksit imkanları ve banka havalesine yapmış olduğumuz % 5 indirim sizlere alışverişinizde fiyat konusunda daha da avantaj sağlayacaktır.Sizde bu ürünü denediğiniz taktirde memnun kalacaksınız ve kalitenin adresi Binbirtoner’den almaya sadece bir tık uzakta olacaksınız

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir