Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Güvenilir Eğitimin Ankara’daki Adresi

Güvenilir Eğitimin Ankara’daki Adresi

admin admin - - 1 dk okuma süresi
9 0


 Tecrübeli eğitim kadrosuna sahip olan Yenimahalle dershane seçeneği Ata Prestij Butik Kurs, öğrenci koçluğu hizmetiyle sektörde fark yaratıyor. 7 kişilik butik sınıfların yanı sıra online bilgilendirme sistemiyle dikkat çeken akademik çalışmalar, ücretsiz yaz kursuyla destekleniyor.

 Eksik Konuların Tamamlanmasına Yönelik Çalışmalar

 Ankara en iyi dershaneler dendiğinde akla gelen güvenilir hizmetler, doğru sınıf mevcudu planlamasıyla sürdürülüyor. Öğrencilerin eksik konularının tamamlanması için verilen etütler, özel ders niteliği taşıyor. Minimum 10 yıllık öğretmenlerden oluşan uzman kadro, kurumun başarı grafiğini artırıyor.

 Rehberlik Servisi

 Prestij ATA Dershanesi kurumlarında sunulan rehberlik hizmetleri, deneme sınavlarının ardından bireysel ölçme ve değerlendirme çalışmalarıyla tamamlanıyor.

 * Stres kontrolünü

 * Heyecanını bastırmayı ve

 * Çok çeşitli soru çözmeyi

 alışkanlık haline getiren öğrenciler, girdikleri sınavda rakiplerine göre ciddi anlamda avantaj sağlıyor.

 Deneme Sınavlarıyla Hazırlık

 Prestij ATA Dershanesi kurumlarında sunulan butik hizmetler, Türkiye genelinde yapılan deneme sınavlarıyla destekleniyor. Sınav sonuçlarının öğrenci bazında yüzdelik dilimlerle gösterildiği sonuçlar yıl içindeki çalışmaların planlanmasını destekliyor. En güncel yenimahalle dershane fiyatları ile siz de çocuğunuzu sınavlara uygun eğitim sistemiyle geleceğe hazırlayabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir