Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Güvenli Ve Pratik Halı Altı Isıtıcı

Güvenli Ve Pratik Halı Altı Isıtıcı

admin admin - - 3 dk okuma süresi
7 0

Günümüzde birçok bir kişi evlerinde elektrik vasıtasıyla çalışan ısıtıcılardan uzak durmayı seçmektedir. Çünkü bu tipi ısıtıcılar yüksek enerji sarfiyatı ortaya çıkarırken, aynı zamanda da güvenlik endişeleri oluşturmaktadır. Ancak HotFloor markası sayesinde temin ettiğiniz bir halı altı ısıtıcı bu endişelerin ikisini de ortadan kaldıracak rahatlıkta bir kullanım sağlamaktadır.

Markanın sunduğu halı altı ısıtıcı ürünleri, tamamen özel bir teknoloji ile üretilmiş olduklarından dolayı enerji sarfiyatı konusunda saat başına 900 Watt gibi çok uygun bir rakam oluşturmaktadır. Yani kış mevsimi boyunca her gün halı altında konforlu bir şekilde ısıtma sağlamasına rağmen çok düşük bir enerji sarfiyatı ortaya koymaktadır.

Kullanım güvenliği açısından da bu ürünler elektrikli halı altı ısıtma sistemleri olarak koruyucu emaye ile kaplı ısıtıcı teller sayesinde çalışmaktadır. Bu nedenle ısıya dayanıklı bir şekilde Alman malı katlanabilir zemin malzemesinden üretilerek, tam güvenlik koşulu sağlanmıştır. Bu yapı düşünüldüğünde de elektrikli yerden ısıtma sistemleri arasında en yüksek güvenliği oluşturan yapısı ile her gün saatlerce çalışmasına rağmen hiçbir endişe olmadan kullanılabilir.

Her Halı İle Uyumlu Halı Altı Isıtıcı

Temel olarak HotFloor markası tarafından sunulan halı altı ısıtıcı ürünleri, 2×2.80 metre gibi standart bir boyut oluşturmaktadır. Genellikle evlerde kullanılan yün veya akrilik halı ürünleri de 6m2 ya da üstü boyutlarda tercih edilmektedir. Bu kapsamda da ürün elektrikli yerden ısıtma sistemleri açısından ortalama bir salon halısı ile tamamen uyumlu bir yapı oluşturmaktadır.

Aslında halı altı ısıtıcı ürünleri daha çok ev kullanıcıları tarafından tercih edilse de bir avukatlık ofisi, muhasebe ofisi veya çocuk kreşleri gibi her alanda da tam güvenli bir kullanım sağlanabilir. Çünkü ürünlerde su geçirmez bir yapı ve elektriğin dışa artırılması gibi noktalara karşı mutlak bir izolasyon bulunmaktadır. Ayrıca tasarruflu kullanım ve pratik bir çözüm oluşturması gibi noktalar göz önünde bulundurulduğunda, elektrikli halı altı ısıtma sistemleri olarak bu ürün her kullanım alanına uyum sağlamaktadır. Ürün istenilen sayıda ve hızlı bir şekilde kargosuz.com adresi üzerinden temin edilebilir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir