Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Trabzonspor’un Transfer Hedefi Guelor Kanga

Trabzonspor’un Transfer Hedefi Guelor Kanga

admin admin - - 2 dk okuma süresi
10 0


Süper ligin ilk yarısının bitimine artık haftalar kaldı. Takımların gözleri ara transfer döneminde. Trabzonspor’un ara transferdeki ilk hedefi ise başarılı oyuncu Kanga. Bordo mavililer ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına başladı.

Trabzonspor’un ara transferdeki öncelikli hedefi olan Çek ekibi Sparta Prag’ın başarılı orta saha oyuncusu Guelor Kanga için oyuncunun kulübü ile görüşmelere başladı. Bu sezon Uefa Avrupa Liginde karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesinde başarılı oyuncu Kanga retrobet Trabzonspor’a karşı 1 gol atıp 2 de asist yapma başarısı göstermişti.

Bu maçlardan sonra Trabzonspor’un radarına giren oyuncu için bordo mavililer çalışmalara başladı. Öte yandan başarılı orta saha oyuncusunun da Trabzonspor’a gelmek istemesi retrobet giriş transferde Trabzonspor’un elini güçlendiriyor.

Bordo mavililer Gabonlu başarılı orta saha oyuncusu için girişimlere başladı. İlk görüşmelerden elde edilen bilgilere göre Sparta Prag kulübü oyuncu için 4 milyon Euro gibi bir rakam istiyor.

Guelor Kanga Kimdir?

1990 Gabon doğumlu başarılı oyuncu futbol kariyerine 2007 yılında Mangasport kulübünde başlamıştır. Tam adı Guelor Kanga Kuku olan oyuncunun mevkisi orta sahadır. Kariyerine Mangasport takımı ile başlangıç yapan oyuncu daha sonra süpertotobet Missile, Mounana, Rostov, Kızılyıldız ve son olarak ta hala oynamaya devam ettiği Sparta Prag takımlarına transfer oldu. Başarılı oyuncu Çek liginde bu sene çıktığı 16 maçta 10 gol atarken, 4 te asist yapma başarısı gösterdi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir