Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Beşiktaş’ın Kupa Mesaisindeki Rakibi 24 Erzincanspor Olacak

Beşiktaş’ın Kupa Mesaisindeki Rakibi 24 Erzincanspor Olacak

admin admin - - 3 dk okuma süresi
10 0

Süper Lig’de üst üste aldığı galibiyetlere bir yenisini kupada eklemek isteyen Beşiktaş, maça hazır hale geldi. Bu akşam saatlerinde başlayacak olan karşılaşma öncesi takımlar kampa girdi. 5. Tur ilk maçında evinde Erzincanspor takımını ağırlayacak olan Beşiktaş, galibiyet hedefleri yapıyor. Herhangi bir sürpriz sonuca mahal vermeden sahada kazanan takım olmak için ellerinden geleni yapacaklar. Maçın başlamasına saatler kala ilk 11’ler de büyük çoğunlukla belirlendi. Bu akşam forma şansı bulacak olan isimlerin neler yapacağı konusunda soru işaretleri yüksek. Ancak beklentinin olumlu olduğunu da belirtelim. Alınacak olan sonuçlarda her oyuncunun etkisi bulunacak. Restbet ayrıcalıklarını şimdi keşfedin, avantajlı olun.

İşte İki Takımın Sahaya Çıkacağı Muhtemel İlk 11’leri

Hem Beşiktaş hem de 24 Erzincanspor mutlak galibiyet hedefliyor. Sahada gösterecekleri performansın değeri yüksek. İki ayaklı bir karşılaşma olması nedeniyle de önemi büyük. İlk maçta rakibinin sahasında goller bulmayı hedefleyen Erzincanspor var. Bunu gerçekleştirmek için sahaya çıkacağı muhtemel ilk 11 belli oldu. Ersel, Enes, Hüseyin, Tugay, Abdurrahman, Ayhan, Kerem, Erdi, Uğurcan, Mümin ve Ali konuk takımın galibiyet arayan isimleri olacak. Tamamen yerli isimlerden oluşan kadronun neler yapacağı merak ediliyor. Beşiktaş cephesinde ise oynaması beklenen oyuncular; Utku, Necip, Vida, Roco, Rebocho, Lens, Oğuzhan, Elneny, Ljajiç, Güven ve Umut şeklinde sıralandı.

Zafer Arayan Takımların restbet Rekabeti Güne Damga Vuracak

Günün en çok merak edilen maçı kuşkusuz Beşiktaş ile 24 Erzincanspor arasında oynanacak olan karşılaşma oldu. Bu maçtan çıkacak olan sonuca göre turun geleceği hakkında öngörülerde bulunmanın da kolay olacağını belirtelim. Tahminler evinde Beşiktaş’ın farklı bir galibiyet alacağı yönünde. Ancak rakip takım tamamen bir sürprizde oluşturabilir. Taraftarın heyecanla seyretmeyi beklediği maçın ortaya neleri çıkaracağı konusunda da bekleyiş sürüyor. Kazanmak için elinden geleni yapacak olan takımların mücadelesi geceye damga vuracak. Sahadaki performanslar açısından değerli bir süreç yaşanacak. İzleyenlerin beğenisini kazanacak olan anlar kaçmaz. Şifresiz olarak karşılaşma takip edilebilecek.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir