Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Şenol Güneşten Şok Açıklamalar

Şenol Güneşten Şok Açıklamalar

admin admin - - 2 dk okuma süresi
10 0


Yapılan takaslar ve oyuncu değişiklikleri sonrasında açıklamalarda bulunan Şenol Güneş oldukça dikkat çekici yorumlarda bulundu. Son dönemlerde Arnavutluk, Fransa ve daha sonrasında yapılacak olan Slovenya ve Avusturya maçları için hazır olduklarına değindi. Bu konunun akabinde oyuncuların hak ettikleri yerde oynamaları gerektiğini ve oyuncular oynamasa bile ücret aldıkları için bunun adil olmadığı konusunda da yorumlarda bulundu.

Büyük Galibiyetler Kazandık

Şenol güneş son dönemlerde oynamış oldukları Paris ve Arnavutluuk maçları sırasında önemli eşleştirmeler ve planlamalar sonucunda oldukça değerli skorlar elde ettiklerini açıkladı. Bu galibiyetler sonucunda Bakü ve Galler’de yapılacak olan maçlar için oldukça yüksek bir motivasyon elde ettiklerini söyledi. Bu maçların ucbetting.com sitesinden takip edilmesi için yetkili kişiler maç sırasında hazır bulunuyorlar. Bunun yanında bonusspy.com aracılığı ile maçlar hakkında bilgi alınabilir ve istenilen süreç içerisinde maç hakkında oyun oynanabilir.

Şenol Güneş’ten Emre ve Oğuzhan Açıklaması

Yapılan son maçlarda Emre ve diğer takım arkadaşlarının takımın genel motivasyonunu yükseltmek için çaba sarf ettiklerini açıkladı. Emre ve Burak sayesinde motivasyonu artan takımın son dönemlerde elde ettiği galibiyetler ile hazır olduğu açıklandı. Ek olarak yapılan Oğuzhan ve Merih takasları hakkında da konuşan Şenol Güneş hak edilen yerlerde olunması gerektiğine değindi. Yapılan maçlarda oynanmıyor ama ücret alınıyor olmasının adil olmadığı konusuna röportajında defalarca değindi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir