Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Mobil Wifi Şifre Kırma Yöntemleri

Mobil Wifi Şifre Kırma Yöntemleri

admin admin - - 3 dk okuma süresi
13 0

Teknolojinin gelişmesi ile internet kullanımı oldukça arttı ve bu artışlar bir çok yeni ürününde ortaya çıkmasına neden oldu, instagram, whatsapp ve facebook gibi sosyal medya mecralarının çoğalması internet kullanımına büyük oranda bir hız kazandırdığı gibi verileri de çok fazla kullanmamamıza neden olmaya başladı. Mobil internet kullanan bir çok kişi artık paket aşımları yapmaya başlıyor ve yeni paket ücretleri oldukça fazla olduğu için alternatif yöntemleri aramak zorunda kalıyor. Bu alternatif yöntemlerin başında özellikle Wifi şifre kırma gelmektedir, her ne kadar etik bir düşünce ve yaklaşım olmasada teknolojinin hakim olduğu bir çok platformda bununla ilgili bir çok uygulama ve program görmek mümkün. Sizin için bu uygulamaları detaylı bir şekilde anlattık ve kullanımlarından bahsettik!.

Android Telefonlardan Wifi Şifresi Kırma

Android işletim sisteminin kullanımı şüphesiz diğer platformlara göre çok daha fazla ve uygulamaları çok daha kolay yüklenebiliyor. Basit bir arayüze ve sisteme sahip olan android bir çok kullanıcının sorun yaşamadan uygulamalarını yüklemesine ve kullanmasına fırsat sunuyor. Wifi kırıcı içinde aynı şekilde sorunsuz bir çok uygulamayı Google Play üzerinden kolaylıkla indirebilirsiniz.

Ücretli ve ücretsiz bir çok seçeneği bulunan bu uygulamaların kullanımı ve diğer soru ve sorunlarınız hakkında https://aktuel.net adresini ziyaret edebilirsiniz.

Dumpper ile Wifi Şifresi Kırma

Mobil tabanlı uygulamaların çok daha kolay kurulduğundan ve kullanıldığından bahsettik ama yıllar boyunca verimli bir şekilde kullanılan Windows tabanlı Dumpper programından bahsetmeden olmaz. Wifi şifrelerini kombinasyona göre değil tamamen wps özelliklerine göre kırmayı başarmış bu program 8MB boyutlarında ve oldukça kolay kurulmaktadır. Dumpper hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için ve indirmek için aşağıda verdiğimiz linki ziyaret edebilirsiniz.

Sizin için oluşturulmuş videolu anlatımlar yardımıyla sorunsuz şekilde programı kurabilirsiniz ve ilerleyen adımlarda wifi şifresinin nasıl kırıldığını görebilirsiniz. Dumpper indir sayfasından diğer sorun ve sorularınızı yazarak çözüm bulabilirsiniz. Yorumlar kısmında yıllar boyunca hizmet verdiğimiz ve sorunlarına çözüm bulan kişileri görebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir