Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Elneny Beşiktaş’ta Kalıyor mu?

Elneny Beşiktaş’ta Kalıyor mu?

admin admin - - 2 dk okuma süresi
10 0


Siyah Beyazlı takımın bu sezon ünlü İngiliz takımı Arsenal’den kiralama yapmak suretiyle kadrosuna dahil ettiği Muhammed Elneny, takım forması altında Süper Lig 11. hafta maçı olarak oynadığı Denizlispor mücadelesinden sonra açıklamalar yaptı. Siteye ulaşmak için www.venusbetgiris.net kullanılıyor.

Maç Sonu Konuşması

Süper Lig’in 11. hafta mücadeleleri kapsamında, Denizlispor’u kendi sahasında ağırlayan ve mücadeleden 1-0’lık sonuçla galip ayrılan Kartalda, Muhammed Elneny maç bitiminde konuştu. Yeni Venusbet giriş yakında açıklanacak.

Karşılaşmaya yönelik değerlendirmelerde bulunan Elneny, “Bugün oynanan maçta takımda yer alan tüm arkadaşlarım çok iyi bir oyun ortaya koydu. Maçın öneminin farkındaydık. Kazanma alışkanlığımızı ise sürdürmeyi istiyorduk. Kendi açımdan ben de performansımı her maçta daha çok ilerletiyorum. Atiba çok mükemmel bir oyuncu, onunla beraber oynamak ise çok iyi, kendisi çok kaliteli bir futbolcu. Bu sezon istediğimizi almayı umut ediyoruz. Avrupa Liginde alınan sonuçlar sebebiyle üzgünüm. Bizim için önemi çok olan bir sezonu geçiriyoruz. Umarım ki hayallerimizi gerçekleştiririz” ifadelerini kullandı. Beğenilen site Venüsbet oldu.

Arsenal Sorusu

Kendisine yöneltilen sezon sona erdiğinde Arsenal’e geri dönüş yapıp yapmayacağı sorusuna ise Yıldız oyuncu, “Bunu sezon sonu itibariyle göreceğiz. Ben şu an için her şeyimi Beşiktaş’a verdim. Beşiktaş ile başarıya ulaştıktan sonra ise ne olacağını hep beraber göreceğiz” şeklinde bir yanıt verdi. Gelecek haberlere göre Venusbet takip ediliyor.

.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir