Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Nitril Eldiven

Nitril Eldiven

admin admin - - 3 dk okuma süresi
9 0

Nitril Eldiven her türlü iş için eli kapatmak ve korumak amacıyla kullanılabilmektedir. Bu eldivenlerin diğer eldivenlerden bir farkı vardır o da içinde kullanılan malzemedir. İçerisinde pamuk ve astar kullanılmaktadır. Bunlar elin korunmasını arttırır. Nitril eldivenler Tek Kullanımlık Eldiven sayılabilmektedir. Çünkü gereğine göre kullanılıp atılabilir. Kimyasal bir madde ile işlem yapılırken kullanıldıysa ikinci kez kullanımı zararlı olabilir. Bu eldivenler güvenlik malzemelerinden sayılmaktadır. Bu eldiven çeşidi ARK Kıyafeti ile bir bütün oluşturarak güvenliği hat safhaya çıkarmayı sağlar. Nitril eldivenler bir tek Kaynakçı Eldiveni yerine kullanılamaz. Çünkü ısı ve ışığa çok da dayanıklı değildir. Yani aslında her ortamda da kullanılabilir değildir.

Nitril Eldiven

Nitril Eldiven özellikleri bakımından diğer eldivenlerden ayrılmaktadır. Daha önce de söylemiştik. Bu eldivenlerin iç kısımları pamuklu ve astarlıdır. Bu nitril olan eldivenleri diğer eldivenlerden ayıran en önemli özelliktir. Nitril eldivenlerin kendi içinde renk ve kalınlık olarak çeşitleri vardır. Örneğin kalın nitril eldiven diğerlerinden sadece kalınlık bakımından farklıdır. İşlev ve görev aynıdır sadece kopması veya delinmesi normal boyuta göre daha zordur. Renk olarak da nitril eldiven siyah olarak çok tercih edilmektedir. Çünkü siyah olanlar kir, pas ve lekeyi kolay kolay belli etmez. Kullanacağınız yere göre tercihler yapabilirsiniz. Kafanıza takılan herhangi bir soru varsa firmamızla iletişim kurabilirsiniz. Ya da KKD Uzmanı ile görüşmeler sağlayabilirsiniz.

Nitril Eldiven Satın Alma

Toptan ucuz nitril eldiven satın alabilme olasılığınız hem internet üzerinden hem de mağazalardan yüksektir. Nitril eldivenler hakkında daha detaylı bilgiyi nitril eldiven beybi sayfasından alabilirsiniz. Aradığınız çok soruya cevap bulabileceksiniz. Satın almak için de nitril eldiven n11 üzerinden satılmaktadır. Bu gibi siteler üzerinden satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Nitril eldiven Ankara sınırları içerisinde çok fazla satılmaktadır. Araştırmalar bunu göstermiştir. Ayrıca internet üzerinde genel olarak bu eldivenler tekli olarak satılmazlar. Nitril eldiven 100 lü paketler bulunmaktadır. Çoğu site ve mağaza bu eldivenleri bu şekillerde satmaktadır. Firmamız ile iletişim kurarak çok daha fazlasına ulaşabilir ve anlayamadığınız şeyleri danışabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir