Akıllı Kapı Kilidi ile Evden Çıkmak Çok Rahat

ABONE OL
11 Temmuz 2019 16:34
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Evimizin ya da işyerimizin anahtarını koyduğumuz yeri unutma yada anahtar kaybetme sorunuyla mutlaka hayatımızda bir defa karşılaşmışızdır. Anahtar taşıma ve için akıllı kapı kilidi anahtar kaybolma derdinden akıllı kapı kilidi sistemleri ile kurtuluyoruz. Yeni konut projelerinin çoğunluğunda ve yeni yapılan plaza/işyerlerinde artık kapılarda akıllı kapı kilidi sistemi kullanılmaktadır.

Bu sistem ile evinize ya da işyerinize belirlediğiniz şifrenizi tuşlayarak ya da parmak izli kapı kilidi modelinde parmak izinizle giriş yapılabilmektedir. Anahtar taşıma derdine son veren akıllı kapı kilidi ile aklınız evde ya da işyerinizde kalmadan kapınızı kapatıp çıkabilirsiniz. Uzaktan şifre belirlenebilen akıllı kapı kilidi ile akıllı telefon ya da tabletinizde olan uygulama ile istediğiniz her yerden misafirleriniz için özel şifre tanımı yapabilir ve bu şifreye gün, zaman gibi kısıtlama getirebilirsiniz.

Akıllı Kapı Kilidi Kullanmanın Avantajları

Evde beraber yaşadığımız aile bireylerine ya da işyerindeki çalışanlarımıza tek tek anahtar verme derdi de akıllı kapı kilidi ile son bulmaktadır. Anahtar yerine kapı kilidinin şifresini bilmeleri ya da herkesin parmak izini kapı kilidine tanımlamak yeterlidir. Böylece anahtar basımı yapılıp gereksiz malzeme kullanımının da önüne geçilmiş ve doğa için de yararlı bir adım atılmış olur.

Akıllı kapı kilidi ile anahtar unutma/kaybetme olayı sonrasında çilingir çağırma derdi de kalmamıştır. Böylece çilingirin gelip kapıyı açma maliyetinden de kurtulmuş oluruz.

Akıllı Kapı Kilidi Montajı Nerelere Yapılabilir?

Teknolojinin nimetlerinden yararlanmak söz konusu olduğunda akıllı kapı kilidi sistemleri mükemmel bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Peki bu teknolojik ürünleri hangi mekanlara uygulayabiliriz? Son derece yüksek bir güvenlik önlemi sağlıyor olmasıyla ön olana çıkanakıllı kapı kilidi ürününü; konutlarda, ofislerde ve fabrikalarda dahi rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Pek çok farklı kapı türüne rahatlıkla uygulanabilen akıllı kapı kilitlerinin; parmak izli kapı kilidi özelliğinin bulunması beraberinde önemli kazanımları da getirmektedir. Bundan dolayı da bu tür kapı kilidi sistemleri son zamanların favori ürünleri olarak karşımıza çıkmaktadır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.