İnternetin En Güvenilir Kartı; Paykasa

ABONE OL
21 Haziran 2019 18:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte insanların birçoğu alışverişini ve eğlencesini internet üzerinden yapmayı tercih etmektedir. Alışveriş ve oyun gibi eğlence alanlarında sınırlarını sadece Türkiye ile sınırlandırmak istemeyenler için internet harika bir ortam sunmaktadır. Kredi kartı sahiplerinin birçoğu kartlarını internet dünyasında kullanmak istemez. Bunun nedeni dolandırıcılık gibi olumsuz durumların sıklıkla yaşanmasıdır. Paykasa, kullanıcılarını dolandırıcılık gibi olumsuzluklara karşı koruyan sanal bir karttır. İnternette paykasa sitesi aracılığı ile elde edilen kartla son derece güvenli bir şekilde alışveriş yapılabilir. Kişisel bilgileri paylaşmaya gerek kalmadan alıveriş yapmayı sağlayan karta ulaşmak için paykasa satın al işlemi yeterli olmaktadır. Paykasa kartlarının bakiyesi kişinin bütçesine göre değişir. 10 Euro’dan 1000 Euro’ya kadar içeriği bulunan kartlar mevcuttur. Kişi bütçesine göre ucuz paykasa alabileceği gibi en yükseğinden de alabilir.

16 haneli pin kodundan oluşan kartın kullanımı aynı kredi kartı gibidir. Kullanım olarak kredi kartına çok benzese de esas bakımından oldukça farklıdır. Kredi kartında son ödeme tarihi ve aidat vardır. Fakat Paykasada durum farklıdır. Ön ödemeli olduğundan son ödeme, kart aidatı gibi durumları düşünme zorunluluğu olmaz. Aidat gibi masrafların olmaması Paykasa’yı daha ekonomik kılmaktadır. Tek kullanımlık 16 haneli pin kodu kartın güvenliğini artırarak üçüncü kişiler tarafından kullanılmasını engeller. Dileyen herkes sitelerden paykasa al işlemi ile kart sahibi olup istediği alışveriş ve oyun platformunda kullanabilir. Kart almak için Paykasa sitesi seçerken SSL sertifikası olan sitelerden almaya özen gösterilmelidir. Son dönemlerde özellikle gençler arasında paralı ve dünya çağında oynanan oyunlara olan talebin artması paykasa al ile kart kullanımını artırmıştır. Dileyen kartı tek seferlik kullanabileceği gibi dileyen de Paykasa kartını 1 yıl içerisinde kullanabilir. Ucuz pakasa kartları genellikle tek kullanımlık alınırken bakiyesi yüksek olanlar bir yıl içerisinde birkaç defa kullanılabilir. Örneğin 250 Euro bakiyesi bulunan kartla 150 Euroluk alışveriş yapıldıktan sonra geriye kalan 100 Euro farklı sitede ve farklı alışverişte kullanılabilir. Paykasa satın al ile alınan kartın bakiyesi yalnızca Euro’dur. Alışveriş yapılan sitede farklı para birimi kullanılıyorsa Paykasabakiyesi güncel döviz kuru karşılığı olarak hesaplanır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.