Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Davetiye Modelleri

Davetiye Modelleri

admin admin - - 3 dk okuma süresi
7 0


Davetiye yapılan etkinliğe veya organizasyona kimler bekleniyorsa o kişilere gönderilen davet kartlarıdır. Özel günlerin ilk adımı olan davetiyeler de titizlikle seçilmeli ve farklı tasarım olmalıdır. Davetiye sanılanın aksine sadece düğün ve nikahta kullanılmaz. Davetiye her çeşit tören ve organizasyonlarda çağrı amaçlı kullanılan kartlardır. Resmi törenler için daha klasik modeller tercih edilirken, etkinlikler için daha gösterişli modeller tercih edilebilir. Firma 1984 yılında davetiye basmaya başlamış bir firmadır. Sürekli kendini geliştiren firma hep yeni ve farklı tasarımlar yapmayı hedefler.

Özel Tasarım Davetiye

Özel tasarım davetiyeler daha çok düğün davetiyeleri olarak tercih edilir. Daha klasik olmasın ve farklı tasarımları ilk ben kullanmak istiyorum diyenler için en uygun davetiye modelleridir. Özel tasarım davetiyeler daha çok gelin ve damada ait detayları barındırır. Davetiyenin görseli ve dekoru isteğe göre yapılır. Süslemesinde taşlar ve boncuklar ve çiçekler kullanılabilir. Tasarım davetiye fiyatları farklı olduğu için firma ile görüşmeniz gerekir.

Dini Davetiyeler

Dini davetiyeler hem düğünlerde hemde özel geceler ve açılışlar için kullanılabilir. Tesettürlü olan ailelerin ve mevlüt okutularak yapılan nişan ve düğünlerin vazgeçilmez elemanıdır. Nişan davetiyeleri olarak da tercih edilir. Zarflı model tercih edecekseniz fiyat bilgisi içinde zarf dahildir. Dini davetiyelerde kullanılan figürler ve semboller dini simgeleri içerir. Süslemesinde daha çok yaldız kaplama ve püskül tercih edilir. Katlamalı modeller tercih edilmişse firma tüm parçaları kargoya verir. Katlama işlemi müşteriye aittir. Örnek olarak bir tane yapılır ve size gönderilir. Örnek modelden bakarak aynı işlemi yapabilirsiniz. Dilerseniz firmadan destek de alabilirsiniz.

Davetiye Fiyatları

Davetiye modelleri çok çeşitli olduğu için fiyatlarda değişkendir. Davetiye üretiminde kullanılan aksesuar ve el işçiliği fiyatı doğrudan etkiler. incidavetiye.com sitesi zengin davetiye modeli ile haftanın her günü hizmet vermeye devam eden bir firmadır. Özel tasarım davetiye ve ekonomik davetiye arasında malzeme farkı ve işçilik farkı vardır. Bütçemi sarsmasın ekonomik ama şık olsun isterseniz sitede bulunan modellerden tercih edebilirsiniz. Türkiye’nin her yerine ücretsiz kargo ile gönderilir. Daha ayrıntılı bilgi almak için internet sitesini takip etmeniz gerekir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir