Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Android Navigasyon Nedir?

Android Navigasyon Nedir?

admin admin - - 3 dk okuma süresi
9 0


Araçlar için geliştirilen son dönem teknolojileri arasında Android Navigasyon sistemleri bulunmaktadır. İlk kez gidilecek ya da daha önce gidilmiş olsa da hafıza da yer edinmeyen zorlu bölgelere yapılacak tüm seyahatlerin otomatik olarak yönlendirilmesini hangi şoför istemez ki? Araç içi multimedya sistemlerinin önemli unsurlarından olan navigasyon sistemleri eski yeni farkı olmaksızın çok sayıda araca monte edilmektedir.

Günümüzde akıllı telefon ve tabletler üzerinden navigasyon uygulaması aktif hale getiriliyor olsa da ara içinde tablet boyutunda Android Navigasyon sistemleri Araç içi multimedya olarak monte edilmektedir. Yapılan monte işleminin ardından otomatik konum bilgisini anlık olarak alabilen cihaz, sürücüyü istediği rotaya en uygun ve güvenli yoldan ulaştırmada yardım sağlamaktadır.

Son dönemlerde piyasaya sürülen son model araçlarda Android Navigasyon cihazları orijinal olarak takılı fabrikadan çıkmaktadır. Yol tarifi yapmanın yanında kimi navigasyon sistemleri aracın hız düzenlemesi konusunda uyarı sistemine de sahiptir. Böylece daha güvenli yolculuk da sağlanmış olmaktadır.

Android Navigasyon Sistemi Fiyatları

Araçların orta göğüs bölümüne monte edilen Android Navigasyon, boyuta, özelliklere ve kalite düzeyine göre fiyat çeşitliliğine sahip olmaktadır. USB, Bluetooth, dokunmatik veya tuşlu olmasına göre sistemlerin ücretleri değişmektedir. En iyi ve son teknolojik desteği sağlayan sistemin kurulum ile aracınızın konforunu artırmaya katkı sağlayabilirsiniz.

Yol bilgisayarı, hız ve devir ayarı ve ikaz sistemi, sesli yanıt özellikleri, ayarlama ve konum bırakma, konum sabitleme, sesli yönlendirme desteği ve daha fazlası navigasyon sistemlerinin gelişmiş özellikleri ile araç sahiplerine sunulmaktadır. Ayrıca araç içi multimedya sistemlerinde, dileyen araç sahiplerine sırasıyla;

  • OEM Multimedya,
  • OEM Görüntü Sistemleri

Kurulum desteği de sağlanmaktadır.

Android Navigasyon Sistemi Araca Kurulumu

Araçlarda son dönemin teknolojik gelişim ağına paralel bir şekilde sağlanana navigasyon destek sistemleri, önemli ve gerekli sistemler arasında yer almaktadır. Aracın yol seyrini belirleyen, trafik yoğunluğunu dikkate alarak araç sahibini en doğru rotaya sevk eden akıllı sistemlere ilgi de giderek artmaktadır.

Peki, akıllı navigasyon sistemleri nasıl tedarik edilir ve araca monte edilir? Önemli sorunlardan biri olan bu konuda, sistem yetkili servisi aracılığıyla kurulum desteği sağlanmaktadır. OEM Multimedya ve OEM Görüntü Sistemleri kurulumu da gerçekleştirilir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir