Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Temel Prensipleri Nelerdir

ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Temel Prensipleri Nelerdir

admin admin - - 2 dk okuma süresi
7 0

T

Firmamızuzun yılar önce İstanbul’da genç girişimcilerimiz tarafından sistembelgelendirme hizmetleri için kurulmuştur. Kalite ve sistem belgelendirmeişlemleri ile ilgili bilgi almak için turcert.com web sitemizi inceleyebilirsiniz.Organizasyon, kamu kurum ve kuruluşların ıso 9001 gibi standartların belgelendirmesini yaparak, işlem tamamlandıktansonra denetim ve gözetim hizmetlerini sunuyoruz. Sistem belgelendirmenin amacı,işletmenin daha önceden belirlenen şartları yerine getirip getirmediğidir. Tümsektörler için geçerli olan bu süreç her sektöre hitap eden firmalarauygulanmaktadır. Turcert ailesi olarak ıso 22000 kalite belgesini en çok veren firma olmanın gururunu yaşıyoruz.

Ürün Belgelendirme

Firmanızaait bir ürünün belgelendirilmesi ürünün özel standartları ve diğer özeluluslarası standartlara uygunluğu arasındaki bağı oluşturur. Firmamıza en çok ıso 14001 kalite belgelendirme başvurusu yapılmaktadır. Bu sayede ürününkalitesini bir üst seviyeye çıkarmaktayız. Turcert ailesi olarak tarımişleriyle uğraşan çiftçilerimize uygun koşullar sağlamaktayız. Firmamız İyitarım uygulamaları ve globalgap belgelendirme faaliyetlerini başarılı birşekilde yürütmekteyiz.

Turizm ve otel sektörüyle ilgilenen işletmelere 7 yıldız kalite belgesi veren firmalar arasında ilk sırada yer alıyoruz. Ürünün uygunluğunu ölçüp, devamının sağlanmasını belirleyip belge işaretini buna göre vermeyi planlı ve sistemli olarak yapmaktayız. Ayrıca Turcert TSE/EN standardı işlemlerini de yapmaktadır. Her işletmeye kalite belgelendirme hizmetleri veren firmamızı güven içerisinde tercih edebilirsiniz.

Denetim ve Kontrol

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Kurumunun verdiği yasal yetkiler doğrultusunda işletmenize ait olan elektrikli elektriksiz araç ve gereçlerinizin yapılması zorunlu olan denetim, kontrol ve muayenelerini yapıyoruz.

Teknik inceleme ve analiz laboratuvarımızda işletmenizde iş ortamı uygunluk ölçümlerini itinalı bir şekilde yapıyoruz.

Müşteri memnuniyetini yakalayan firmamız çalışmalarına sistemli olarak devam etmeyi hedeflemektedir. İmza sirküleri, vergi levhası gibi evraklarla başvuru işleminizi yapabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir