Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Irak’tan Sonra Türkiye’de Yatırım Yapmaya Hazırlanıyor Ahmed Zaki !

Irak’tan Sonra Türkiye’de Yatırım Yapmaya Hazırlanıyor Ahmed Zaki !

admin admin - - 2 dk okuma süresi
10 0
Firma olarak, zamanla yarıştıklarını belirten Ahmed Zaki, üreticiden alınan ürünün tüketiciye ulaştırılması konusunda oldukça hızlı olmanın gerekliliğinin altını çiziyor.
Irak’tan Sonra Türkiye’de Yatırım Yapmaya Hazırlanıyor!
Irak’tan sonra Türkiye’de yatırım yapmayı planlayan Ahmed Zaki, gıda güvenliğinin günümüz ve gelecek için ülkelerin stratejik planlarında öncelikli olarak ele alındığını vurguluyor.
Firma olarak, zamanla yarıştıklarını belirten Ahmed Zaki , üreticiden alınan ürünün tüketiciye ulaştırılması konusunda oldukça hızlı olmanın gerekliliğinin altını çiziyor.

Özellikle kanatlı hayvan

sektöründeki işleyişinde, çabuk bozulan ürün olduğu için en hızlı ve hijyenik şekilde nakliyesi hayati derecede önem taşıyor. Ahmet Zaki firma olarak, ürünün nakliyeye verildiği anda soğutuculu araçlarla hem direk perakendeciye hem dekendi soğuk hava depolarına naklederek en taze şekilde son tüketiciye ulaştırıyor.

Salgın hastalık, nakliye ve perakende satıştaki hijyenik sorunlara dikkat çeken Ahmet Zaki , bu problemin önüne geçilmesi için nakliye araçlarının ve soğuk hava depolarının periyodik temizliklerinin yapılmasını vurguluyor. Firma olarak bu konuda büyük hassasiyetle çalıştıklarını söyleyen Ahmed Zaki, güven ve itibar bakımından kendilerinin sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirdiklerini de ekliyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir