Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Apple Mac Mini tanıtıldı!

Apple Mac Mini tanıtıldı!

admin admin - - 3 dk okuma süresi
6 0

Apple’ın New York’ta düzenlediği 30 Ekim etkinliğinde tanıtılan Retina ekranlı MacBook Air’dan sonraki tanıtılan bir yeni cihaz ise baştan aşağıya yenilenen Mac Mini oldu. İşte Yeni Apple Mac Mini özellikleri ve fiyatı!

Yeni Apple Mac Mini teknik özellikleri
İşlemci: 4 çekirdekli 3.6 GHz Intel Core i3/ 3.0 GHz 6 çekirdekli Core i5 ve 6 çekirdekli 3.2 GHz Core i7
Bellek: 8/16/32/ 64 GB
İşletim Sistemi: macOS Mojave
Depolama: 128/256/512 GB veya 1/2 TB SSD
Grafik Teknolojileri: Intel UHD Graphics 630
Bağlantı Özellikleri: HDMI 2.0, Thunderbolt 3, USB Type-C, 3.5 mm kulaklık girişi, Ethernet

Yeni Apple Mac Mini özellikleri neler sunuyor?
Etkinlik sırasında duyurulan Yeni Apple Mac Mini özellikleriyle ön plana çıkıyor. Dört çekirdekli ve altı çekirdekli işlemcili versiyonları ile satışa sunulacak olan Yeni Apple Mac Mini hızıyla tüm dikkatleri üzerine topluyor.

Yeni iPad Pro Türkiye fiyatı belli oldu! Yeni iPad Pro Türkiye fiyatı belli oldu!
Apple’ın özel etkinliğiyle beraber yepyeni iPad Pro modeli de sonunda duyuruldu. Peki, Türkiye için fiyatlar ne durumda? İşte karşınızda Yeni iPad Pro Türkiye fiyatı!

Bir önceki nesil Apple Mac Mini modeline kıyasla 5 kat daha hızlı olduğu belirtilen yeni Mini’nin RAM kapasitesinin 64 GB’a kadar artırılabileceği de müjdelendi.

Video düzenleme işlemlerinde önceki nesil modellere kıyasla yüzde 30 daha hızlı işlem yapabilen Mini modeli, 2TB’a kadar artırılabilen SSD seçeneği ile satışa sunulacak.

Yeni Mini modeli üzerinde kullanıcıların isteğine göre çeşitli yükseltmeler uygulanabilecek. Söz konusu Mac Mini’nin temel modeli ise yurt dışında 799 dolardan başlayan etiket fiyatıyla teknoloji mağazalarındaki yerini alacak. Baştan aşağıya yenilenen model ise, 7 Kasım‘dan itibaren de mağazalardaki yerini alacak.

Bir dizi bağlantı noktasına sahip olan modelde, Ethernet girişi, dört adet Thunderbolt 3, HDMI ve USB-C bağlantı noktaları kullanıcıları karşılıyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir