Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Emek Sağlık Hasta Yatağı Farkı

Emek Sağlık Hasta Yatağı Farkı

admin admin - - 3 dk okuma süresi
9 0

 

Ülkemizdeki hasta yataklarının çoğu aynı şekilde ve aynı kalitede üretilen yataklardır. Gelişmiş ülkelere göre hasta yatağı modellerimiz pekiyi olmamaktadır. Firmalarımızın çoğu aynı tipte yatakların üretimini yapmaktadır. Bu nedenle hastalarımızın birçoğu kaliteli olmayan yataklarda tedavilerine devam etmektedir. Yatalak hastaların genellikle tercih ettiği hasta karyolası günümüzde oldukça tercih edilen bir ürün çeşididir. Normal yataklara göre farklı bir yatak çeşidi olan hasta yatağı bu nedenle tercih edilmektedir. Hastane, huzurevi gibi yerlerde kullanılan hasta yatakları son yıllarda evlerde de kullanılan bir ürün olmuştur. Evlerde kullanımının artması hasta yataklarının tercih edilmesini arttıran sebeplerden biridir. İnsanların kendi evlerinde sakin bir ortamda tedavisine devam etmesi sağlığı açısından daha iyidir.

Ülkemizdeki hasta yataklarının tek tip olduğunu söylemiştik. Emek sağlık firmamız ise bu firmalardan farklı olarak çok sayıda modelle hasta yatağı üretimi yapmaktadır. Çoğu firma sadece hastanelerde kullanılan hastane tipi yataklarının üretimini ya da satışını yaparken firmamız hastane tipinin yanı sıra ev tipi hasta karyolası da üretir. Ev tipi hasta yatakları ahşap modelden yapılırken, hastane tipi model hastanelerde görülen ve demirden üretilen bir modeldir. Firmamızda ayrıca lazımlıklı hasta yatağı ve çocuk hasta karyolası da bulunur. Yani firmamız herkes için özel olarak hasta yatağı üretimi yapmaktadır. Firmamızın yatakları gelişmiş ülkelerdeki yataklara oldukça benzemektedir. Emek sağlık firmamız konforlu ve kullanışlı yatakların üretimini yapar.

Emek sağlık firmamızın hem ev tipi hem de hastane tipi modelleri motor ile çalışmaktadır. İki motorlu, üç motorlu ve dört motorlu olmak üzere modellerimiz bulunur. Çocuk hasta yatağı ile tek motor ile çalışmaktadır. Emek sağlık firmamız ürününe oldukça güvendiği için on yıl yedek parça garanti vermektedir. Ülkemizde en yüksek seviyede garanti veren firma emek sağlıktır. Firmamız satış sonrası destek ile de diğer firmalardan ayrılır. Firmamız sadece ürün satmaz ayrıca yatağınızda herhangi bir sorun olduğu zaman onunla da ilgilenir ve sorununuza çözüm bulur. Hastanız için kullanışlı ve özel bi hasta yatağı modeli istiyorsanız emek sağlık firmamızı güvenle tercih edebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir