Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Usta, firma ve eleman arayanlara ulaşın

Usta, firma ve eleman arayanlara ulaşın

admin admin - - 2 dk okuma süresi
12 0

 

Kendi uzmanlık alanınızı seçmek, profil oluşturmak ve hizmet sunduğunuz alanlarda en yeni müşteri kitlelerine ulaşmak ister misiniz? www.isimdustu.com sitesi, uzun yıllardan bu yana sunduğu hizmetleri ile birçok farklı iş koluna müşteri istihdamı yaratmaktadır. Kurumsallık çatısı altında çalışmalar sunan kişi ve firmalar, anında sundukları hizmetlere ilişkin mağduriyet çeken kitlelere fiyat teklifleri sunuyor, buna göre yeni müşteriler kazanma şansları edinebiliyorlar. Hizmetlerini yüzlerce farklı kategori dahilinde sunan teknik ekip, ‘Usta, firma ve eleman arayanlara ulaşın’ sloganı ile çıktığı bu yolda binlerce yeni firma ile tanışma fırsatı edinmiştir.

24 Saat İlanlarınız İnceleniyor!

 

İsimdustu.com sitesi bünyesinde yer alan birçok firma / kişi, 24 saat boyunca çeşitli kitlelerce incelenmekte ve fiyat teklifleri oluşturmaktadır. Buna bağlı olarak sunduğunuz hizmetler, bulunduğunuz lokasyona göre en yeni müşterilere fiyat tekliflerini sunmak çok kolay! Her geçen gün çıtasını arttıran ekibimiz, en yeni kategoriler ile gerekli iş kollarına istihdam yaratmak adına çalışmaktadır.

 

Günden güne çok daha fazla kişinin ortak tercihi olan ve her geçen gün kitlelerce taktir edilen ekibimiz ile beraber artık siz de hizmetlerinizi tüm Türkiye’ye duyurma şansları elde edebilirsiniz. İşletme veya kişi profillerinizi oluştururken müşterinin güvenini sağlayacak detayların altını çizmeli ve aynı zamanda hizmetlerinizi detaylıca açmalısınız. Böylelikle fiyat teklifleriniz daha fazla değer kazanır ve müşteri kitleleri sizlere yönelim sağlar.  İşim Düştü

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir